אלרגיה לאמוקסיקלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאמוקסיקלב
    דן כרמון
    31/07/2012

שלום,

אני גבר בריא בגיל 32. מדי מספר חודשים מתנפחת לי ציסטה פנימית במקומות שונים בגוף.בעבר הייתי לוקח אוגמנטין 875, וזה היה מתנפח ומתפוצץ בעצמו לאחר זמן מה.
    אך בפעם האחרונה שזה קרה, במקום אוגמנטין 875 נתנו לי אמוקסיקלב 875 בבית המרקחת. יום לאחר התחלת נטילת התרופה התחילה להופיע לי פריחה באזור הפנים, הצוואר והמצח. הרופאה הפסיקה לי את הטיפול במיידית מחשש לאלרגיה לפניצילין ונאלצתי לעבור ניתוח כירוגי להוצאת הציסטות.
    שאלותיי הן:
    האם אלרגיה לפניצילין יכולה להופיע פתאום?
    האם יכול להיות שאני אלרגי ספיציפית לתרופה אמוקסיקלב, מכיוון שבזמן נטילת אוגמנטין לא היו לי תופעות לוואי כלל?
    איזה תחליף אחר לאוגמנטין כדאי לקחת עד בירור האלרגיה, דבר שעלול להמשך עוד חצי שנה עד הבדיקה?

תודה רבה מראש,
    ורפואה שלמה לכולם,
    דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאמוקסיקלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לאמוקסיקלב - תגובה

מיה טל
    02/08/2012

אלרגיה בדרך כלל לא נראית בפעם הראשונה של הטיפול, אבל אם לקחת מספר פעמים רב נדיר שתראה אלרגיה יותר מאוחר
    אמוקסיקלב מכלה את אותם חומרים פעילים כמו אוגמנטין לכן לא סביר להניח שמדובר באלרגיה לתרופה הספציפית
    ישנן אנטיביוטיקות רבות שעל הרופאה להחליט באיזו מהם להשתמש.
    רפואה שלמה
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו