דלקת כרונית בגיד אכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בגיד אכילס
    שרית
    09/08/2012

אני סובלת מדלקת בגיד אכילס כרוני , יותר משנה +...(בתוצאה מפעילות ספורטיבית קבועה, אירובי מדרגה) ועשיתי מגוון טיפולים, כדורים ותוספים וכלום לא עזר. עשיתי פעם אחת מנוחה של חודש וזה הקל עלי אבל קשה לי לוותר על הספורט... כרגע אני לוקחת אטופן 600, הרבה זמן, מעבר לחדשיים... ובמקביל אני לוקחת תרופה נוגדת חומציות בקיבה לנסופרזול. יש לציין שהאטופן (אטודולק) מקל עלי. האם לאורך זמן זה מזיק גם אם לקחתי את הכדור סותר החומציות. ואם כן , מה כן אני יכולה לקחת לאורך זמן, כדורים ו/או תוספים שיעזרו ולא יזיקו (מלבד הדבר הברור, מנוחה...)?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כרונית בגיד אכילס

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בגיד אכילס - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/08/2012

שרית שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול בדלקות ובכאבים על ידי יעוץ רוקחי\נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המונעים דלקות כרוניות ומטפלים בכאבים בצורה טבעית כולל קרמים טבעיים המכילים צמחי מרפא ומשקמים את רקמות החיבור בצורה טבעית וללא תועפות לוואי.
    לגבי האתופן, ייתכנו לו תופעות לוואי אם הוא נלקח תקופה ממושכת ולכן חשוב לבדוק שאין נזק למערכת העיכול מבחינת חומציות יתר ובעיות עיכול.

הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי\נטורופטי בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות ולטפל בבעיותיך בצורה טבעית,

שבוע טוב ובריא,

אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו