טיפול בכולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכולסטרול
    שיר
    13/08/2012

שלום, רציתי לדעת האם ניתן לטפל בכולסטרול גבוה גם בדרכים טבעיות? האם יש תוספי תזונה שמתאימים לכך? התחלתי גם לשלב פעילות גופנית ולהקפיד על תזונה ורציתי לדעת מה עוד יכול לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכולסטרול

הוספת תגובה

• טיפול בכולסטרול - תגובה

אילן ללבניקוב
    14/08/2012

שיר שלום רב,

מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך בהורדת הכולסטרול הגבוה ובניקוי הגוף מרעלים ושומנים בצורה טבעית אך לשם כך הייתי ממליץ לך לעבור יעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה, פעילות גופנית וצמחי מרפא מצוינים המורידים את הכולסטרול בצורה טבעית וללא תופעות לוואי.

שבוע טוב ובריא,

אילן.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהחלט אקבע תור, אבל עד אז

שיר
    15/08/2012

אשמח לשמוע מאנשים או מנסיונך מה יכול להתאים לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהחלט אקבע תור, אבל עד אז - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/08/2012

שיר שלום,

בתור התחלה להורדת הכולסטרול והשומנים בדם, אני ממליץ לך על כמוסות שמן פישתן(1250 מ"ג), יש לקחת כדור אחד 3 פעמים ביום לאחר הארוחה. מומלץ גם לשלב בטיפול הטבעי, את צמחי המרפא הבאים: גדילן מצוי, ארטישוק, שן הארי ועלי זית. ניתן לקנות 50 גרם מכל צמח ולערבב היטב בקערה. לאחר מכן, לוקחים 2 כפיות מהתערובת ומכינים חליטת צמחים בכוס מים חמים, להשרות למשך 5 דקות, לסנן ולשתות. צמחים אלו מסייעים רבות בהורדת הכולסטרול בדם בצורה טבעית כמו גם לניקוי הגוף מרעלים והוצאה של הפסולת והשומנים ממערכת העיכול. ניתן לקחת 2 כפיות פעמיים ביום לאחר הארוחה בחליטה,

כמו כן, חשוב להתאים את התזונה הנכונה לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי בכדי שהטיפול הטבעי יהיה מושלם,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת, בנוסף..

שיר
    20/08/2012

עשיתי קצת בירורים ויצא לי גם להיות בבית מרקחת שם המליץ לי הרוקח על קומפלקס פיטוסטרולים של סולגאר, האם אתה מכיר? מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת, בנוסף.. - תגובה

אילן ללבניקוב
    20/08/2012

שיר שלום רב,

המוצר שציינת הוא מוצר טוב, הפיטוסטרולים דומים לכולסטרול, ולכן נוצרת ביניהם תחרות על הספיגה במעי. כתוצאה מכך, חלק מהפיטוסטרולים תופסים את מקומו של הכולסטרול, פחות כולסטרול נספג לדם, ובכך מופחתת כמותו בדם.

מנסיוני עם הרבה מטופלים/ות יש חשיבות רבה באיזון רמות הכולסטרול בדם והפחתת ייצור הכולסטרול העודף בכבד ולכן, אני ממליץ על צמחי מרפא שאני מכיר שנים רבות ויודע שאכן פועלים מהר וביעילות. ישנם צמחי מרפא מצוינים לחיזוק הכבד, כיס המרה ולניקוי הגוף משומנים ומרעלים כגון: גדילן מצוי, ארטישוק, שן הארי, כורכום וכדומה.

ניתן בהחלט להוריד את הכולסטרול ה"רע" ולהעלות את רמות הכולסטרול ה"טוב" בצורה טבעית וללא תופעות לוואי על ידי צמחי מרפא אלו,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.
    0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו