אופטלגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטלגין
    רוני
    19/08/2012

שלום.

אני לא בולעת כדורים, ומזה שנים לוקחת אופטלגין נוזלי ללא תופעות לוואי מיוחדות.
    האם בעקבות המקרים האחרונים- של אשפוז עם תופעות לוואי קשות בעקבות שימוש באופטלגין- עליי להפסיק מיידית את השימוש בתרופה, או שאם עד עכשיו נטלתי אותה ללא תופעות לוואי אני יכולה להשתמש בה ללא חשש?

תודה,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטלגין

הוספת תגובה

• משרד הבריאות עדין לא מצא קשר

גלית
    19/08/2012

בין המקרים ונראה לי מוטעה לקפוץ למסקנות.
    אם את אומרת שאת כבר משתמשת באופטלגין והוא עוזר לך ולא היו תופעות לוואי כאלה או אחרות לא נראה לי שאת צריכה להחליף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטלגין - תגובה

אילן ללבניקוב
    21/08/2012

רוני שלום,

אני תמיד ממליץ להישמע להוראות משרד הבריאות ולפרסומים שלו בתקשורת לגבי השימוש בתרופה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משרד הבריאות לא הוציא שום הנחייה

גלית
    21/08/2012

בנוגע לתרופה... התקשורת סתם מעוררת רעש והיסטריה סביב הנושא זה מעצבן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו