מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות - יובש בגרוןיאיר15/09/2012
שלום.
אני בן 60 שנה ולוקח תרופות : מיקרופרין 100 מ"ג , euthyrox 50 , איזיטרול 10 מ"ג , קריסטור 10 מ"ג , נורמיטן 12.5 מ"ג .
בזמן האחרון אני מרגיש יובש בגרון שמעיר אותי בלילה עקב שיעול
אינני מרגיש צמא ולא רץ הרבה לתת שתן מהרגיל שהיה כל הזמן .
עשיתי בדיקות דם לסוכר ונמצא : clucose=96 , hemoglobin A1C=6.3% אם כי לפני שנה הרמה הייתה 124
האם זו סכרת , האם התוצאות הן הסיבה ליובש בגרון או שיש סיבות אחרות כמו אחד התרופות שאני לקח כי התרופות החדשות אצלי הן:
euthyrox 50'
קריסטור 10
תודה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות - יובש בגרון - תגובה
אילן ללבניקוב20/09/2012יאיר שלום רב,
השיעול ככל הנראה נובע מהתרופות להורדת לחץ הדם ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. בכל מקרה, ניתן לקחת סירופ נגד שיעול על בסיס טבעי המרגיע את מערכת הנשימה ומטהר את קנה הנשימה. הייתי ממליץ לך על סירופ הנקרא הומטוסין R8, יש לקחת כף 3 פעמים ביום,
שבת נהדרת וחתימה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?