תרופה יעילה למיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה יעילה למיגרנה
    קמיניץ חנה
    21/09/2012

שלום רב, קראתי על התרופה קספו 8, האם היא יכולה לעזור להתקפים חוזרים ונשנים של מיגרנה ששום תרופה אחרת אינה יעילה. בתודה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה יעילה למיגרנה

הוספת תגובה

• תרופה יעילה למיגרנה - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/09/2012

חנה שלום,

התרופה מיועדת לטיפול בכאבים ודלקות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

חג שמח וגמר חתימה טובה,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרנותתתתתת

אלי
    27/09/2012

אין תרופה טובה למיגרנה, כזו שתעלים אותה לגמרי. אני ובעלי סובלים כעשר שנים מהמיגרנה ולפני כחודשיים עשינו זריקת בבוטוקס במצח אצל ד"ר וידר, וכבר חודשיים לא כואב לנו. אני לא יודעת מה רמת הכאב שאת חשה גברתי, אבל אנחנו שסבלנו ברמת האי תפקוד, עברנו למצב בו אנחנו מתפקדים בלי אקדיסול, אמיטרקס, ריזלט ועוד רבים וטובים.. שאגב לפעמים עזרו והקלו ולפעמים לא. מציעה לך לקרוא על זה קצת באינטרנט, כנסי לאתר שלו, תתיעצי עם רופאים מומחים ואפילו לכי לפגישת ייעוץ איתו. אין לך מה להפסיד, להיפך- במקרה של מיגרנה אני לוקחת הכללללללל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו