מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ופימנט ואנטיביוטיקהשחר30/10/2012
בוקר טוב
ב12.10 הייתי מאושפזת במיון בעקבות קוליטיס-דלקת במעיים נתנו לי אנטיביוטיקות לוריד ולאחר מכן שחררו אותי כעבור חמישה ימים הבייתה ולהמשיך ליטול אנטיביוטיקה מסוג "ציפרופלוקסצין" ומטרוג'יל לקחתי במשך חמישה ימים ועכשיו עברו שבוע בלי האנטיביוטיקה ואני היום ממשיכה לקחת את אותן האנטיביוטיקות לעוד עשרה ימים..
השאלה היא כזאת ביום חמישי הקרוב אני אמורה לסיים חבילת גלולות של פמינט השאלה אם לאחר ההפסקה אני אקח רגיל את הגלולות האם אני אהיה מוגנת או שבגלל האנטיביוטיקה כבר לא אהיה מוגנת ואז שווה לא להמשיך את החבילה ולחכות עד שהאנטיביוטיקה תסתיים??
חשוב לציין שהאנטיביוטיקות לפעמים גורמות לשלשולים ובעוד כשבועים אני גם אמורה לעשות בדיקת קולונוסקופיה אני מניחה שהכל משפיע על הגלולות אבל בכל זאת רציתי לדעת איך כן אפשר לקיים יחסים מבלי להיכנס להריון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ליעד30/10/2012אני לוקחת גם פמינט ולי יש קרוהן אבל לי בתקופות כאלה אומרים שאני לא מוגנת וגם אם יש לך את הקולונסקופיה כנראה זה יפגע אבל את חייבת לתיעץ עם הרופא. אני לוקחת פמינט בשביל אקנה אני לא מקימת יחסי מין אז פחות דאגתי להגנה אבל לך חשוב לברר את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ופימנט ואנטיביוטיקה - תגובה
יעל טופול30/10/2012שחר שלום
באופן תאורטי, לאנטיביוטיקות יש אינטראקציה עם גלולות למניעת הריון בכך שהן משנות את הסביבה הטבעית במעי ולכן יכולות לפגום בספיגת הגלולות. אולם בפועל, אין הוכחות ברורות וחד משמעיות לאינטראקציה זו.
אולם על פי מה שאת מתארת, ייתכן והדלקת במעי שממנה את סובלת גורמת לבעיית ספיגה, ועל כן למען הזהירות, ניתן להשתמש באמצעי מניעה נוספים (קונדומים למשל) עד שתרגישי טוב יותר.
החלמה מהירה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?