פרונסטין לטיפול באפטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרונסטין לטיפול באפטות
    באלבום
    01/11/2012

היי הייתה לי תמיסה שנקראת פרונסטין שמטרטה אלחוש וחיטוי של אזורים בתוך הפה. התרופה עזרה לי מאוד לטיפול באפטות. נכון לעכשיו לתרופה הזו פג התוקף ואינני מוצא אותה בשום סופר פארם או בית מרקחת.(אומרים שהפסיקו לשווק אותה שם) יש מקום שעדיין מוכרים אותה? אם לא יש איזה תחליף בצורת תמיסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרונסטין לטיפול באפטות

הוספת תגובה

• פרונסטין לטיפול באפטות - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/11/2012

שלום רב,

ישנו מוצר הנקרא אורלמדיק, זהו מקלון למריחה בחלל הפה המסייע בטיפול באפטות.
    המריחה מפיגה מיידית את הכאב ואי הנוחות הנגרמים מאפטה בפה בתוך שניות.
    החומר פועל על ידי יצירת מחסום הגנתי מעל איזור האפטה על מנת לספק תנאים אופטימליים לקידום תהליך הריפוי הטבעי.

שבת נהדרת והרבה בריאות,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו חוץ מזה?

באלבום
    01/11/2012

תודה על התשובה המהירה.
    נסיתי את האורלמדיקס היא לא יעילה ממש. לאחר יום שהיא חוסמת כל גישה ואוטמת את הפצע, היא נעלמת והאפטה ממשיכה לגדול. חוץ מזה שהיא יקרה מאוד ונועדה לטיפול של שני פצעים בלבד. יש תרופה בצורת תמיסה רב פעמית? כמו הפרונסטין?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו חוץ מזה? - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/11/2012

שלום רב,

הייתי ממליץ לך על ספרי טבעי הנקרא SOS BUCCAL הוא מכיל צמחי מרפא ומסייע רבות בטיפול ומניעה של אפטות ודלקות גרון, יש להתיז 2 התזות 4-5 פעמים ביום,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו