ציפרודקס בחילות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרודקס בחילות קשות
    עדי
    01/11/2012

שלום, סיימתי טיפול בציפרודקס 500 (שהיה למשך 5 ימים 2 ביום) לפני שישה ימים ונועד לטיפול בשלשול. מתחילת הטיפול ועד היום אני סובלת מבחילות קשות בפרט בלילות ובבקרים, שמדירות שינה מעיני, כמו גם מרעשים וגזים בבטן. יש לציין כי נמצא כי לאחר סיום הנטילה יש לי כעת דלקת בדרכי השתן ורציתי לדעת האם הבחילות, הגזים והנפיחות הן עדיין השפעה של האנטיביוטיקה ומה ניתן לעשות כי למגר אותן? כמו כן, ברצוני לשאול, אם קיבלתי מחזור לפני מספר ימים ואני נוטלות גלולות יאז באופן קבוע כבר 5 חודשים בלי לשכוח אחת (היו רק איחורים שלא עולים על 12 שעות) האם ייתכן שהבחילות נובעות מהריון? אודה מאד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרודקס בחילות קשות

הוספת תגובה

• ציפרודקס בחילות קשות - תגובה

יעל טופול
    02/11/2012

עדי שלום

ייתכן והבחילות הן תופעת לוואי של האנטיביוטיקה או שהן קשורות למחלה שממנה סבלת ושבגינה קיבלת את הטיפול (שלשולים). את יכולה ליטול כמוסות פרוביוטיקה לשיקום הסביבה הטבעית של מערכת העיכול - ניתן להשיג של חברות שונות, בכל בתי המרקחת. אם הרגשתך לא משתפרת לאחר טיפול זה, מומלץ לחזור לרופא להמשך בירור.

בנוגע לגלולות - ניתן לרכוש ערכה ביתית לבדיקת הריון בכל בית מרקחת ולדעת האם את בהריון.

תרגישי טוב ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו