אנטיביוטיקה - האם להוסיף פרוביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה - האם להוסיף פרוביוטיקה
    אלה
    08/11/2012

אני לוקחת אנטיביוטיקה - מוקסיויט פורטה.
    האם מומלץ לקחת יחד גם פרוביוטיקה ?
    אם כן, איזו ? וכמה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה - האם להוסיף פרוביוטיקה - תגובה

יעל טופול
    10/11/2012

אלה שלום

אנטיביוטיקה נלחמת בחיידקים בגוף, ומכאן שמשמידה גם את החיידקים החיוביים שנמצאים באופן טבעי במעי. לכן מומלץ ליטול פרוביוטיקה - שזוהי פורמולציה המכילה את החיידקים הטבעיים שהמעי זקוק להם.
    ישנן פרוביוטיקות רבות בשוק של חברות שונות. בחרי משהו שמתאים לכיסך, רק ודאי שיש בו מספיק חיידקים (לפחות 3 ביליון).
    מומלץ ליטול את הפרוביוטיקה במשך כל תקופת נטילת האנטיביוטיקה וכמה ימים אחרי. יש להפריד לפחות שעתיים מנטילת האנטיביוטיקה.

תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתה לי גם דילמה באותו נושא

טליה
    11/11/2012

היי, הייתה לי דילמה באותו נושא ועשיתי השלמה עם פרוביוטיקה, ממליצה בחום על המוצר החדש של סולגאר שעזר לי מאוד: פניני הפרוביוטיקה. כל פנינה פרוביוטית מכילה תערובת חיידקים ייחודית המסייעת לטיפול ומניעה של זיהומים, דלקות בדרכי השתן, קנדידה ופטרת בנרתיק, תומכת בבריאות מערכת העיכול, פירוק וספיגת רכיבי מזון חיוניים. תרגישי טוב:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חאלססס עם הפירסומים ההזויים האלה!

נמאס כבר
    18/02/2013

אתם הורגים אנשים תמימים שרוצים עזרה
    מי אמר שהכדורים שלכם בכלל שווים משהו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חאלססס עם הפירסומים ההזויים האלה! - תגובה

יוסי מצקל
    20/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה - האם להוסיף פרוביוטיקה - תגובה

יוסי מצקל
    20/02/2013

אלה יקרה
    התשובה היא בפרוש כן.
    יש לקחת את הפרוביוטיקה מספר שעות לאחר האנטיביוטיקה. אני מאמין אישית שהחשיבות הרבה יותר היא לפרוביוטיקה שנלקחת לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי כי אין לדעת עד כמה הורס הטיפול האנטיביוטי את הפרוביוטיקה.
    מנסיון אישי שלי(ואין לי קשר מסחרי לחברה) ג'ארודופילוס טובה ויעילה.
    כמוכן הייתי ממליץ, במידה ואת רגישה לדלקות ואגינליות להשתמש במוצר שנקרא - מולטיג'ין פלורה פלוס, אחת ל-3 ימים. הפרוביוטיקה הנלקחת דרך הפה לא מגיעה מהר לאזור זה וגם איננה מכילה בדרך כלל את הזנים המתאימים לנרתיק.
    בברכה
    יוסי מצקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו