מיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה
    שאלה
    17/11/2012

שלום,

רציתי לשאול מה ההבדל בין התרופות נגד מיגרנה - אימיטרקס, זומיג, רילרט, ריזלט?

מה המינון המומלץ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה

הוספת תגובה

• מה עומד מאחורי השאלה שלך?

סימה לבני
    18/11/2012

שלום רב,

שאלתך יפה ואולי גם חשובה, ואני רואה, שכמו את השאלות הקודמות שלך, גם את זו הכנסת בפורומים נוספים של ייעוץ תרופתי באינטרנט.

חשוב שתביני שאנו, הרוקחים שעונים על שאלות בפורומים השונים, עושים את עבודתנו בהתנדבות, ושאלה כמו ששאלת שמחייבת השקעת זמן באיתור המידע, סינטיזה שלו, תרגום והבאת המידע בצורה שתהיה מובנת ובטוחה לכל, באה על חשבון הזמן שנותר לנו לענות לשאלות אישיות ובוערות של חולים אחרים.

אני מזמינה אותך להכניס שאלה יותר ספציפית, שאלה שתעזור לך בניהול הטיפול התרופתי שלך בטווח הקצר, כי לכך נועד הפורום.

בברכה,

סימה לבני
    המרכז לייעוץ תרופתי אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגים שונים של טיפולים

סמדר
    18/11/2012

הייי יש מלא סוגים של טיפולים מעבר לכדורים, יש רפואה סינית, הזרקות בוטוקס ועוד הרבה דברים. ממליצה לך לבדוק במרפאות שמתמחות בנושא. אני מכירה מרפאה לא רעה בכלל, מרפאת או אר בהרצליה. תבדקי, אין מה להפסיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו