אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה
    עידן
    27/11/2012

שלום,
    במשטח גרון נמצא שיש לי סטרפטוקוקוס מקבוצה B ‎. הרופא הביא לי אנטיביוטיקה 2 כדורים פעמיים ביום סה"כ 2000 מ"ג ביום(של סוג של פניצילין).אין לי חום אך התגבר לי השיעול קצת ביום האחרון.
    רציתי לשאול האם בכלל אמורים לתת אנטיביוטיקה לסטרפטוקוקוס מקבוצה B‏ ובכל מקרה האם חובה לקחת אותה עם אוכל/אחרי אוכל ובהפרש של כמה שעות צריך לקחת?עם השיעול הזה נראה לי בכלל שיש לי דלקת ריאות הגרון בכלל לא כואב לי אבל עד שאגיע שוב לרופא הייתי רוצה לדעת בוודאות לפחות איך לקחת את האנטיביוטיקה.אגב,פניצילין טובה גם לדלקת ריאות טיפוסית או שלא ניתן לדעת?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה - תגובה

יעל טופול
    29/11/2012

עידן שלום

על פי תיאורך, אתה נוטל קרוב לוודאי Pen Rafa 500, ומקבל 2 גרם ליום. זהו טיפול מקובל נגד חיידק הסטרפטוקוקוס מקבוצה A, למשך 10 ימים. ניתן ליטול את התרופה ללא קשר לאוכל (לפני, במהלך או אחרי).

הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הסרפטוקוקוס שלי הוא מקבוצה B.

עידן
    29/11/2012

אז עדיין צריך לקחת את האנטיביוטיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו