כדורים ויטמין D

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים ויטמין D
    ענת
    04/12/2012

אני מקבלת קבוע 3 טיפות ליום של ויטמין די 1000 יחידות לפי הוראת הרופא. חברתי מעוניינת לקנות עבורי דרך האתר באינטרנט (מסין) כדורים ויטמין די 3. האם זה אותו הדבר כמו טיפות? אז אם אני מקבלת 3 טיפות מרוכזות של ויטמין די 3 1000 יחידות , אז איך וכמה אני צריכה לקחת מהכדורים ? אני אף פעם לא קיבלתי בכדורים אלא בטיפות. ברצוני להבהיר שאתמול הרוקחת אמרה לי שיותר אין להשיג טיפות של 1000 יחידות בארץ. שאלתי את רופא המשפחה, אמר שאקנה של 400 יחידות אך עלי לקחת 15 טיפות ליום. אז אולי באמת כדאי שאקנה מחו"ל בכדורים ואז לא אצטרך יום יום להתחיל לספור 15 טיפות. מה עדיף בעצם טיפות או כדורים??תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים ויטמין D

הוספת תגובה

• ויטמין D

מיכל
    04/12/2012

אני חושבת שזה יותר מעיק לקחת 15 טיפות ביום עכשיו שלא מייצרים יותר את המינון של ה1000, אני אישית לוקחת כדורים של ויטמין D של חברת סולגאר, זה נוח לי ואני חושבת שזה עדיף מטיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל וליועצת תרופות - תגובה

ענת
    05/12/2012

אם קיבלתי 3 טיפות של אלף יחידות איך אדע כמה כדורים לקחת ביום, באיזה מינון?? האם זה מספיק לקחת ויטמין די כדור אחד ביום של חב' סולגר?? הרופא המשפחה אמר שלי שאין כבר אלף יחידות יש של 400 ואז אני צריכה לקחת יום יום 15 טיפות זה באמת סיוט להתחיל לספור יום יום עדיף כדורים. איך אדע כמה ואיך???תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו