פרופצייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופצייה
    ליאורשוב
    09/12/2012

שלום יש לי נושא מרכב, אני בעל התקרחות גברית.לקחתי פרופציה 8 שנים השיער לא נשר אולי התעבה אך מקדימה לא צמח , היום אני מעל 41 , הבנתי שיש חשש לסרטן מהתרופה- סרטן ערמונית.והבנתי שפרוםצייה זה חתונה קתולית אך אני פוחד. יש לי אלטרנטיבה? עיקר הבעיה שלי זה קידמת הראש ששם ממש הדלילות בולטת יש זקיקים אך דלילים, יש לי אלטרנטיבות ? מחודש ספטמבר אני נוטל היר בוסט מן פעמים ביום האם יש בזה ערך? אם כן מתי יש לצפות לשיפור?מתי אני יכול לרדת ממינון של פעמים ביום מההיר בוסט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופצייה

הוספת תגובה

• פרופצייה - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/12/2012

ליאור שלום,

ישנו טיפול אלטרנטיבי למניעת נשירה ולחיזוק שורשי השיער אך לשם כך יש צורך באיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא באופן אישי לפי מצבך הפיזי והנפשי.

לגבי הרוטס, ניתן לקחת אותם תקופה ממושכת ואני ממליץ לעשות הפסקות כל כמה חודשים של מספר ימים,

שבוע טוב ובריא וחג שמח,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו