סטטור 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטטור 10
    דודו
    17/12/2012

האם תופעה של שינויים ב2 כפות הרגלים המופיעים בכל נעל גם חדשות בחנות ובכל סוג של מדרס וללא מדרס . יכולוים להיות תופעת לוואי של הסטטור . אותו אני לוקח מספר שנים , התופעות אותן אני מתאר מציקים כבר זמן ארוך . עכשיו הגיעו למצב שאיני יכול לנעול נעליים

לתשובה אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטטור 10

הוספת תגובה

• סטטור 10 - תגובה

יעל טופול
    17/12/2012

דודו שלום

לא ברור משאלתך מה מציק לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

דודו
    17/12/2012

יעל.
    בשתי כפות הרגלים מרגיש כאילו הגרב מתקפלת במרכז כפות הרגלים לחץ של הנעל על על כף הרגל. נכוןשהכוון הוא בדיקת כף הרגל וצןרך במדרסים. מה שעשי תי לאחרונה. פניתי אליכם בעקבות שיחה עם מישהו שתרופה נגד כולסטרול גרמה להרגשה בכף ברגל כאילו חסרה לו שכבת מגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל - תגובה

אילן ללבניקוב
    18/12/2012

דודו שלום,

למיטב ידיעתי אין תופעות לוואי מסוג אלו לתרופה נגד כולסטרול ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל ולבדוק את כפות הרגליים אצל אורטופד,

שבוכ טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו