שיעול טורדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני
    רננה
    29/01/2013

שלום,
    שמי רננה ואני בת 32 יש לי שיעול שלא עובר. שאריות של שפעת. יש לי ונטולין בבית משאף. האם ניתן לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול טורדני

הוספת תגובה

• שיעול טורדני - תגובה

אילן ללבניקוב
    31/01/2013

רננה שלום,

את משאף הונטולין יש לקחת רק לפי הוראות הרופא ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול טורדני

לוי אסתר
    02/03/2013

יש לי שיעול טורדני מזה הרבה זמן ואני סובלת מתת פעילות של בלוטת המגן וגם מצרבות חוזרות לאחרונה התקררתי והשיעול לא עובר כלל שתיתי סירופ לשיעול סולבק וזה לא עזר אשמח לקבל את הצעתכם תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול טורדני

לוי אסתר
    02/03/2013

יש לי שיעול טורדני מזה הרבה זמן ואני סובלת מתת פעילות של בלוטת המגן וגם מצרבות חוזרות לאחרונה התקררתי והשיעול לא עובר כלל שתיתי סירופ לשיעול סולבק וזה לא עזר אשמח לקבל את הצעתכם תודה דרך אני לא מעשנת בעלי כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול טורדני - תגובה

אילן ללבניקוב
    11/03/2013

אסתר שלום,

לגבי השיעול הייתי ממליץ לך לקחת סירופ טבעי הנקרא הרבליס ללא סוכר, יש לקחת כף אחת 3 פעמים ביום לאחר הארוחה. כמו כן, ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות R-9 של ד"ר רקווג, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה.
    לגבי בלוטת התריס, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ רוקחי/טבעי ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעות בחיזוק המערכת ההורמונלית,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו