סלקוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקוקס
    דורית
    28/02/2013

שלום
    אני סובלת ביומיים האחרונים מכאבים עזים מאמצע הישבן שמקרינים כאב לרגל ומתקשה בהליכה האם מתאים לקחת סלקוקס ואם זה לא מתנגש לי עם לוסק שלוקחת נגד צרבת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקוקס

הוספת תגובה

• סלקוקס - תגובה

יוסי מצקל
    01/03/2013

דורית יקרה
    עקרונית אין אני מוצא ניגודים בין סלקוקס ללוסק. אולם עלייך לידע את הרופא על תרופות שאת לוקחת, כי עליו לשקול לא רק את הניגודים עם התרופה השניה אלא גם את הבעיה ממנה את סובלת ובגללה נרשם לך לוסק. כי אם יש לך אולקוס או בעיה אחרת הגורמת לצרבות יתכן שהרופא יחליט על טיפול שונה.
    בברכה
    יוסי מצקל

אין לראות בתשובה זו המלצה מכל סוג שהוא. כל החלטה על שימוש בתרופות מרשם חייב התיעצות ואישור הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורית
    01/03/2013

תודה על תגובתך המהירה,לצערי לא יכולה להתייעץ עם הרופא שלי מאחר ואינו עובד בימי שישי. הכאב שלי החל מלפני כחודשיים בזרוע שמאל ואז קיבלתי אביטרן שעזר יומיים לאחר שסיימתי את הכדורים חזר הכאב שהחל מהכתף והקרין לכל האזור הרופא נתן לי ארקוקסיה שמאד עזר והכאב חלף ושוב חלפו יומיים שלושה וגם בצד שמאל הכאב המדובר המקרין לאזור הרגל הרופא אומנם שלח אותי לעבור בדיקות דם שעדיין לא הלכתי לעשות. לוקחת דקסמול פלוס 2 בכל פעם ורק בכדי להוריד מימינון הכאב במעט. החשש שלי מלקיחת הכדור יותר נובע מכל תופעות הלוואי שקראתי התרופה וחייבת לפחות עד יום ראשון לקחת משהו יותר חזק מדקסמול בכדי שאצליח לשרוד את הכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

יוסי מצקל
    01/03/2013

דורית היקרה
    ארקוקסיה ואביטרן הינן תרופות אשר להן שתי פעילויות:
    טיפול בדלקת אשר גורמת לכאב , וטיפול נגד כאבים.
    אם הכאב המשיך אחרי שהפסקת את הכדורים סביר שהדלקת לא חלפה ויש צורך באבחון רופא כי אכן זו דלקת מקומית.
    כדור ללא מרשם אשר לו פעילות דומה ( נגד דלקות ונגד כאבים ) - אדויל, נורופן, אדקס או כל איבופרופן אחר שמפרסמים או לא. ולדעתי הם עדיפים על דקסמול. אולם אינם רצויים במקרים של בעיות קיבה, צרבות וכו'. רצוי לקחתם עם אוכל.

בברכה
    יוסי מצקל

אין לראות בתשובתי המלצה כלשהי. יש להתיעץ עם רופא טרם שימוש בתרופת מרשם או תרופה ללא מרשם אם את/ה סובל במחלות כלשהן או מטופל/ת בתרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

דורית
    01/03/2013

לקחתי נורופן ולא עזר האם מותר לקחת 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו