האם אפשר לקחת 1000מג רמוטיב ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לקחת 1000מג רמוטיב ביום
    יהודית
    10/03/2013

שלום
    אני בת 55 לפני 10 שנים עברתי כריתת רחם מלאה. נכנסתי לתקופת הבלות בבום. עם גיל המעבר לצערי התחלתי להיות עצבנית יותר ומצאתי את עצמי עם דמעות בעינים בכל מיני מצבים. אני עובדת ויש לי משפחה ובעל אוהבים. לקחתי במשך כ 8 שנים פלוטין ולאחרונה חליתי בדלקת פרקים בנוסף שיש לי סוכר גבולי , כולסטרול ולחץ דם גבוה (הכל מאוזן בדיאטה ותרופות) . רופא כאב שביקרתי אצלו הציע לקחת רמוטיב 500 במקום פלוטין. אני כבר לוקחת במשך חודשיים ומרגישה שאני חוזרת להיות עצבנית ועצובה. האם כדאי לי לחזור לפלוטין או האם יש אפשרות לקחת את הרמוטיב פעמיים ביום ולנסות להמשיך הלאה. אני מבינה שאף שרמוטיב מבוסס על צמחים זה עדיין תרופה.( הרפא שנתן לי את הרמוטיב יש המתנה של שלושה חודשים על מנת לקבל תור) אשמח מאוד לשמוע את דעתך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר לקחת 1000מג רמוטיב ביום - תגובה

רפאל עזרא
    11/03/2013

שלום יהודית,
    המנה המקסימלית של רמוטיב היא 500 מג' ליום. אם התרופה אינה יעילה במינון זה אין טעם להמשך הטיפול ויש לשנותו. עם זאת בהחלט כדאי לנצל את ההזדמנות שאינך נוטלת תרופות לדיכאון ולחפש דרכים אחרות לשיפור מצב רוחך. המלצתי הראשונה היא פעילות גופנית אירובית, עדיף בקבוצה. פעילות גופנית שכזו הנה דרך מוכחת מדעית!! לטיפול ולשיפור מצב הרוח והחוסן הנפשי בכלל. אגב, הפעילות תסייע לך אף להוריד את רמות הסוכר, הכולסטרול ולחץ הדם. אכן, ראיתי שאת סובלת מדלקת מפרקים אך ניתן להתאים פעילות גופנית ליכולותיך.
    בברכה,
    רפאל עזרא, רוקח-קליני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו