כדור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור
    רותי
    17/03/2013

אני לוקחת כל ערב ליפיטור וכדור ללחץ דם מכיווץ שיש לי היתכוצות שרירים מהליפיטור הרופא הוסיף לי כדור נוסף שזה ויטמין כנגד העתכוצות שרירים שאלתי היא כשאני לוקחת את הכדור נגד היתכוצןת שרירים כשאני מוציאה את הכדור מהעטיפה שהוא נימצא בפנים הכדור נימחץ לו יש לו מין עטיפה כמו אנטיביטיק ה אנטי לאגס קרמלס זה ניקרא כשאני לוחצת להוציא את הכדור הוא נימחץ ויוצם מימנו פירורים שיוצאים ואז אני בולעת ומרגישה טעם לא נעים האם זה מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור

הוספת תגובה

• כדור - תגובה

אילן ללבניקוב
    18/03/2013

רינה שלום,

הייתי ממליץ לך לגשת למקום שממנו רכשת את הויטמינים ולברר לגבי נטילת הכדור, ייתכן ויש הוראות נוספות לשימוש בויטמין ודרך מיוחדת להוציא את הכדור מהאריזה או שמשהו אחר גורם לכדור להתפרק,

ניתן לשלב בטיפול הטבעי את האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג ליום למניעת התכווצויות שרירים ולסיוע בחיזוק פעילות הלב והכבד,

שבוע טוב וחג פסח שמח,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

רותי
    18/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו