סינוסיטיס מזה כחודש - שבוע 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס מזה כחודש - שבוע 17
    ליאת
    20/03/2013

שלום רב,
    לפני כחודש התחלתי לסבול מתסמינים של סינוסיטיס. ניתנה לי אנטיביטיקה אוגמנטין לשבוע. לאחר שלא עזרה כלל ניתנה לי אנטיביוטיקה נוספת בשם DALACIN - אומנם תסמיני השיעול עברו אך נשארתי עם גודש בלתי נסבל באף. אני משתמשת בטיפות אף כל 8 שעות וממש מפחדת להתמכר/לפגוע בריריות. בביקור אצל רופא אא"ג הוא אמר שאין טיפול נוסף ועליי להתייעץ עם רופא נשים בנוגע לתרופות נוגדות גודש (כגון נוסידקס/קולדקס ומשפחתן) בשימוש בהריון.
    לציין כי הגודש נוראי וללא טיפות מתחיל רפלקס GAG בלתי נסבל כתוצאה מחסימת האוויר. אז שאלתי הינה- האם מותר קולדקס בהריון? אני אובדת עיצות :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוסיטיס מזה כחודש - שבוע 17 - תגובה

רפאל עזרא
    22/03/2013

שלום ליאת,
    קרוב לוודאי שאת כבר ''מכורה'' לטיפות אף והגודש שאת חשה, חלקו, שייך לאפקט ריבאונד של הטיפות. נסי שני דברים: ישנו ג'ל לאף המכיל שמן אקליפטוס ושמן מנטול בשם ''סינוז'' שאינו מכיל תרופות מכווצות כלי דם. כמו-כן, נסי תכשירים הומאופטיים לגודש באף ובסינוסים. בית מרקחת קהילתי יוכל לעזור לך לאתר מוצרים אלו.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא אא"ג המליץ לי

יובל
    30/03/2013

על תרסיס סטרואידי לאף, בטח יותר יעיל מכל מני תרופות סבתא.
    בשביל לדעת יותר טוב - שאלי בפורום אא"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו