בטרפן- הוראות רופא שונות ממה שכתוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטרפן- הוראות רופא שונות ממה שכתוב
    גל
    09/04/2013

קודם כל תודה רבה על המענה.
    רקע קצר: אני בת 29 ויש לי פטריות בבוהנות של הציפורניים. הלכתי לרופא ובהוראתו נלקחו דגימה של הציפורניים וגם בדיקות דם. כשהבדיקות חזרו הכל היה בסדר (כרגע הבדיקות עדיין במעבדה בתרבית- הם משאירים אותן שם ליתר בטחון אולי תהייה תרבית בהמשך והם עושים בדיקה נוספת). לכן הרופא נתן לי לעשות טיפול חיצוני בלבד- לק בטרפן.
    הבעיה: הרופא אמר לי שאני צריכה לשים את הלק של יום- פעם ביום (כך גם היה כתוב על המרשם) ולחזור לביקורת בעוד שלושה חודשים.
    כשקראתי את ההוראות היה כתוב שבחודש הראשון למרוח יום-כן יום לא. ובחודש השני למרוח פעמיים בשבוע.
    אז: מה אני עושה???
    שוב, תודה על המענה,
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בטרפן- הוראות רופא שונות ממה שכתוב - תגובה

יוסי מצקל
    10/04/2013

גל יקרה
    החלטות של רופא לגבי טיפול רפואי נעשות על סמך ידע ונסיון. לא אוכל לסתור את הוראותיו. אם את חוששת שטעה, אל תתביישי ושאלי אותו טלפונית.
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטרפן- הוראות רופא שונות ממה שכתוב - תגובה

אילן ללבניקוב
    10/04/2013

גל שלום,

יש להישמע להוראות הרופא ואם הן אינן ברורות חשוב להיוועץ בו לגבי המשך הטיפול,

למיטב ידיעתי, השימוש בלק הוא על בסיס יום יומי למשך מספר חודשים.

חשוב לזכור שיש צורך להסיר את הלק הישן לפני כל שימוש, בכדי לאפשר את כניסת החומר הפעיל לציפורניים.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

גל
    10/04/2013

תודה רבה על המענה המהיר, אני אשאל אותו שוב כדי לוודא!
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו