יש כדור בעייתי שרשם לי פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש כדור בעייתי שרשם לי פעם
    !
    18/03/2008

פסיכאטר כי הייתי אחרי נסיון אובדני בגלל שהייתי בשיקום פסיכולוגי בלי שיקום פארא רפואי אחרי שהשתחררתי משיקום אחרי תאונת דרכים, ואחרי תקופה שהוא כאילו הרגיע אותי התחלתי להתחרפן כי שום דבר במצב שלי לא השתנה והייתי חייבת לבל את השיקום הפסיכולוגי. לפני זה מעולם לא בשום טיפול פסיכיאטרי.שנים אחרי זה ידיד טוב מאוד ושפוי מאוד שלי נשבר וקיבל בעיה במצב רוח כי שנתיים אחרי שהוא איבד את אמא שלו הוא נשאר לחיות רק עם אחיו שהיה אלים ושהיתה לו בעיה נפשית שמאוד קשה היה לחיות איתו. ראיתי באחת הפעמים שבאתי לשם את הכדור הבעייתי המשך יבוא . המחשב אולי יכבה לי עכשיו אז אני שולחת את ההודעה באמצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

!
    18/03/2008

אז הרגשתי שאני חיבת לבוא הרבה והייתי בדילמה כי היתה לי בחינה במכללה ונורא רציתי לפנות לי זמן ולבוא אבל לא עשיתי את זה ואפילו הבטחתי שאבוא ולא באתי . נורא מוזר לי שיש תרופות שמסכנות כל כך הרבה ובכל זאת מתעלמים מזה ומשתמשים ברווח לעומת הפסד ומוכנים לסכן אנשיפ בתופעות בלתי רצוניות ובלתי נשלטות שיכולות להרוג אותם. אני ממש לא מבינה איך מאשרים כזה מצב ואיך לא מעמידים רופאים שנותנים את התרופה הזאת, שקוראים לה דרך אגב אנאפרניל. מה אתה אומר על הליך השימוש של רופאים בתרופות? מה אתה יודע על תרופה בשם אנאפרניל? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו