מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמש אחרי מינוציקליןאל16/05/2013
כמה זמן אחרי שהפסקתי לקחת מינוציקלין צריך להיזהר המשמש? האם כבר למחרת אפשר לצאת לשיזוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמש אחרי מינוציקלין - תגובה
רפאל עזרא16/05/2013שלום וברכה,
עשרה ימים ללא התרופה זה זמן סביר.
רפאל עזרא רוקח-קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשיפה לשמש אחרי שימוש במינוציקלין
amir12/07/2013שלום,
אתמול רשם לי רופא העור להשתמש "במינוציקלין " וב- " אקנתרים " למשך שבועיים והרוקחת בקופת חולים אמרה לי לא להיחשף לשמש...
השאלה שלי היא האם השפעת התרופה(מינוציקלין) בעניין החשיפה לשמש נמשך גם לאחר סיום הטיפול או שזה מסתיים אחרי שמפסיקים להשתמש בה בנוסף האם הגוף חוזר כמו שהיה באשר עניין החשיפה והשיזוף בשמש או שנשארת השפעה לתרופה הנ"ל לתמיד זאת אומרת האם תהיה רגישות לשמש גם אחרי סיום הטיפול במינוציקלין אפילו השפעה קטנה.
שאלה נוספת : לאחר עיון בעלון המידע למינוציקלין ראיתי שהטיפול בה נועד לטיפול בפצעים וכו' אך אני הבעיה שהתלוננתי עליה בפני הרופא הייתה גירוד ואדמומיות באזור המפשעה אשר לפני כן השתמשתי ב " טבע דרם" וב- " פוליקטן" ולא עזרו כל כך האם מינוציקלין מתאים גם למקרה הנ"ל ??
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשיפה לשמש אחרי שימוש במינוציקלין - תגובה
אילן ללבניקוב17/07/2013אמיר שלום,
לאחר הפסקת הטיפול בתרופה ההשפעה על הרגישות של העור לשמש נעלמת אך עדיין חשוב למרוח קרם הגנה בכדי להגן על העור מפני נזקי השמש ובעיקר בקיץ כשהשמש חזקה יותר.
לגבי הטיפול, הרופא בדק אותך ומצא לנכון לרשום לך את התרופה הזו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל אם יש לך ספק כלשהוא בטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?