שמש אחרי מינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמש אחרי מינוציקלין
    אל
    16/05/2013

כמה זמן אחרי שהפסקתי לקחת מינוציקלין צריך להיזהר המשמש? האם כבר למחרת אפשר לצאת לשיזוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמש אחרי מינוציקלין

הוספת תגובה

• שמש אחרי מינוציקלין - תגובה

רפאל עזרא
    16/05/2013

שלום וברכה,
    עשרה ימים ללא התרופה זה זמן סביר.
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החשיפה לשמש אחרי שימוש במינוציקלין

amir
    12/07/2013

שלום,
    אתמול רשם לי רופא העור להשתמש "במינוציקלין " וב- " אקנתרים " למשך שבועיים והרוקחת בקופת חולים אמרה לי לא להיחשף לשמש...
    השאלה שלי היא האם השפעת התרופה(מינוציקלין) בעניין החשיפה לשמש נמשך גם לאחר סיום הטיפול או שזה מסתיים אחרי שמפסיקים להשתמש בה בנוסף האם הגוף חוזר כמו שהיה באשר עניין החשיפה והשיזוף בשמש או שנשארת השפעה לתרופה הנ"ל לתמיד זאת אומרת האם תהיה רגישות לשמש גם אחרי סיום הטיפול במינוציקלין אפילו השפעה קטנה.
    שאלה נוספת : לאחר עיון בעלון המידע למינוציקלין ראיתי שהטיפול בה נועד לטיפול בפצעים וכו' אך אני הבעיה שהתלוננתי עליה בפני הרופא הייתה גירוד ואדמומיות באזור המפשעה אשר לפני כן השתמשתי ב " טבע דרם" וב- " פוליקטן" ולא עזרו כל כך האם מינוציקלין מתאים גם למקרה הנ"ל ??

אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החשיפה לשמש אחרי שימוש במינוציקלין - תגובה

אילן ללבניקוב
    17/07/2013

אמיר שלום,

לאחר הפסקת הטיפול בתרופה ההשפעה על הרגישות של העור לשמש נעלמת אך עדיין חשוב למרוח קרם הגנה בכדי להגן על העור מפני נזקי השמש ובעיקר בקיץ כשהשמש חזקה יותר.
    לגבי הטיפול, הרופא בדק אותך ומצא לנכון לרשום לך את התרופה הזו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל אם יש לך ספק כלשהוא בטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו