כינין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כינין
    רוביק
    01/06/2013

א.נ.
    האם FDA ביטל את אישורו לכינין כתרופה המונעת התכווצות שרירים לילית ברגל (כי לאחרונה לא ניתן להשיגו בקופת חולים או בבתי מרקחת)? אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כינין

הוספת תגובה

• כינין - תגובה

יוסי מצקל
    02/06/2013

המוצר אושר לשימוש בארץ על ידי משרד הבריאות.
    אני מציע לך לנסות את אחד מתוספי המגנזיום הקיימים בשור ואינם דורשים מרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום לא טוב לי

אלי
    02/06/2013

מר מצקל שלום,
    ניסיתי כבר את המגנזיום, אולם הוא לא מונע את ההתכווצויות, ולעומת זאת הוא גורם לי בעיות בעיכול. אם FDA ומשרד הבריאות ממשיכים לאשר את הכינין, כיצד ניתן להשיגו? לא ניתן להשיגו בקו"ח, וגם לא הצלחתי להשיגו בסופרפארמים ובבתי מרקחת. אין לי שום בעיה עם מירשם (ברשותי נמצא כזה). אודה על תשובתך המעשית. בברכה, אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מאושר

אלי
    08/06/2013

יוסי שלום,
    האם אישור משרד הבריאות בתוקף? איך זה ייתכן? FDA הודיע במפורש בשנת 2010 שהוא אינו מאשר כינין לשימוש נגד התכווצויות! אודה על תשובתך. שבוע טוב. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מאושר - תגובה

יוסי מצקל
    09/06/2013

התרופה מאושרת לטיפול במלריה (קדחת הביצות)
    זוהי תרופת מרשם.
    לגבי שימושים שלא מופיעים בעלון יש לפנות לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו