כדורי טופיתרים וגלולות מינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי טופיתרים וגלולות מינס
    נעם חדד
    13/06/2013

שלום רב.

אני לוקחת גלולות למניעת הריון בשם מינס כבר חצי שנה והשבוע התחלתי לקחת גלולות טופיתרים נגד מיגרנות, לקחתי כבר שני חצאים, אחד כל ערב.

הלכתי לבית מרקחת והרוקח אמר שברגע שלוקחים את הטופיתרים ביחד עם הגלולות הוא ישר מבטל את השפעת גלולת המינס, רציתי לדעת האם זה נכון והאם אפשר לקחת את הכדורים האלה ביחד עם הגלולות?

כבר יומיים ברצף אני לוקחת אותם ברצף ורק עכשיו נודע לי הדבר, תודה לעונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדורי טופיתרים וגלולות מינס - תגובה

יוסי מצקל
    16/06/2013

טופירמאט עלול להקטין היעילות של גלולות למניעת היריון ולכן מומלץ שימוש באמצעים אחרים למניעת היריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נעם חדד
    18/06/2013

שלום רב!

ברגע שאתה אומר טופירמאט אתה מתכוון לתרופה שבשמה המסחרי קוראים לה טופמקס, אך אני נוטלת טופתרין שזוהי תרופה שונה, האם התרופות זהות בהשפעתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

יוסי מצקל
    19/06/2013

נעם
    טופיתרים = TOPIRAMATE
    לא יודע טופתרין תכתבי את השם באנגלית בבקשה
    יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו