ריפאדין ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפאדין ותופעות לוואי
    גולי
    14/06/2013

מזה שבועיים וחצי שאני מטופלת בריפאדין עקב מבחן מנטו חיובי. אינני חולה פעילה, אך נאמר לי שכנראה נחשפתי בעברי למחלה ועלי לקחת טיפול מונע ל - 4 חודשים. ההוראות המצורפות בד"כ לתרופות כתובות רק באנגלית, ואנני מבינה בהם. יש לי כל מיני תופעות חדשות. כשניגשתי לליגה ושאלתי את הרופא הוא אמר שזה לא מהתרופה. רופאת המשפחה אומרת שלדעתה יש קשר. הייתי מבקשת לדעת מה הן תופעות הלוואי של הריפאדין. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפאדין ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• ריפאדין ותופעות לוואי - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/06/2013

גולי שלום,

לתרופה ייתכנו מספר תופעות לוואי ובהן: בחילות, כאבי בטן, קשיים בנשימה, אדמומיות, גירויים בעור, פריחה, כאבי ראש וחום. אם את חשה באילו שהן תופעות לוואי יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Rifadin

גל
    12/05/2016

שלום
    בני נוטל ריפאדין 2 כדורים ליום בגלל מנטו חיובי
    האם בזמן הטיפול אפשר מדי פעם לשתות אלכוהול?
    לא באופן קבוע כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Rifadin - תגובה

אילן ללבניקוב
    15/06/2016

גל שלום,

לא מומלץ לשתות אלכוהול עם התרופה הזו בכלל,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו