2 שאלות לגבי שימוש באגיסטן V

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות לגבי שימוש באגיסטן V
    ליאורה
    16/06/2013

לצוות הרופאים שלום,
    1. לפני כשבוע חשתי סימפטומים מאוד חריפים של פטריה בנרתיק (שהייתה לי לפני כמה שנים מספר פעמים). בגלל שזה היה יום לפני קבלת המחזור לא טיפלתי בכך. מאז עברו שמונה ימים, כמעט ואין לי סימפטומים כלל ואני כבר לא 100% בטוחה שזו פטריה. האם יכול להיות סיכון בשימוש בנרות אגיסטן V במידה שאין באמת פטריה?
    2. האם שימוש בנרות אגיסטן V גורמות לחוסר יעילות של גלולות, או שאני עדיין מוגנת?
    תודה, ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 שאלות לגבי שימוש באגיסטן V - תגובה

יוסי מצקל
    16/06/2013

ליאורה יקירה
    במרבית המקרים אי נוחות בנרתיק נובעת מבקטריאל ואגינוזיס - חוסר איזון בין החיידקים הטובים לחיידקים גורמי מחלה. בדרך כלל אין מדובר בפטריה. ישנם הבדלים בין הסימפטומים של שני המצבים בעקר בצורת ההפרשה אם ישנה כזאת ובריח. אוכל לפרט יותר אם תבקשי. אין להשתמש במוצר לטיפול בפטריה אם אין זו פטריה. אצל הרוקח הקהילתי שלך תוכלי לשמוע על מוצרים יעילים ללא מרשם גם למצב של בקטריאל ואגינוזיס.
    אין פגיעה ביעילות גלולות. חשוב שתלמדי את הנושא ותכירי את גופך.
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה המשך...

ליאורה
    16/06/2013

תודה על התשובה. קראתי קצת על התסמינים של מה שהצעת, ואני עדיין חושדת שמדובר בפטריה (בימים הראשונים היה מלווה בגרד חריף ובכאב בזמן יחסי מין). בכל זאת אשמח לדעת, כיוון שמדובר בתרופה ללא מרשם, האם יש סכנה בלקיחת תרופה מסוג אגיסטן נגד פטריה אם בסופו של דבר מתברר שלא בכך מדובר (אני שואלת כיוון שלא אוכל בתקופה הקרובה להגיע לרופא). תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה המשך... - תגובה

יוסי מצקל
    17/06/2013

ליאורה
    התרופה היא ללא מרשם בשל העובדה שאין סכנה בלקיחתה. יחד עם זה אין לקחת תרופה לפטרת כאשר אין זו הבעיה.
    אם את אינך בטוחה לכי לרופא. אין מצב שאינך יכולה ללכת לרופא בזמן הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו