רוקסט פלוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוקסט פלוס
    הודיה
    08/07/2013

שלום
    יש לי כאבי גב חזקים מזה כשבועיים ניסיתי לקחת כל כדור אפשרי משחות
    ושום דבר לא עוזר
    רציתי לשאול האם אני יכולה להשתמש ברוקסט פלוס שיש לי בבית שהנירולוגית נתנה לי אותו בגלל כאבי ראש?והאם זה עוזר גם לכאבי גב כי כתוב שם שזה גם לשיכוך כאבים ויש תמונה של כאבי גב?ומה המינון המומלץ לאישה בת 26 אחריי ניתוח קיצור קיבה וכיס מרה?
    תודה ומצפה לתגובה
    הודיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוקסט פלוס

הוספת תגובה

• רוקסט פלוס - תגובה

יוסי מצקל
    08/07/2013

הודיה שלום
    רוקסט פלוס הוא אכן כדור נגד כאבים ויעזור גם בשיכוך כאבי גב, אולם זהוא כדור הדורש מרשם רופא ואין לקחתו ללא אישור רופא.
    כאשר מדובר בכאבי גב יתכן שישנם כדורים מתאימים יותר מרוקסט פלוס. כאבי גב יכולים לנבוע מסיבות אחרות מאשר כאבי ראש וכאשר מדובר בכאבים הנובעים מדלקות מקומיות עקב שחיקת סחוסים או תזוזה לא נכונה יתאימו יותר כדורים נוגדי כאב ודלקת כמו אדויל, וולטרן, אדקס וארטופן. רצוי להוסיף לכך עיסוי במשחה כמו: רדיוס, בן גאי, רדיאן, סוויס רליף או וולטרן. מה יתאים לך יותר - אני ממליץ לפנות לרוקח הקהילתי שבקרבת ביתך אשר יכול להתאים לך מוצר לאחר תישאול קצר והבנת מצבך המדוייק.
    או יותר בקיצור: אני אינני ממליץ לקחת תרופת מרשם רק מכיוון שהיא נמצאת בבית אלא לתקוף את הבעיה מהכיוון הנכון.
    ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו