טסטומקס 25 או 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטומקס 25 או 50
    אילי
    16/07/2013

שלום. הרופא רשם לבעלי טסטומקס 25 מ"ג ג'יל אך בבית המרקחת הרוקחת אמרה שיש לה רק 50 מ"ג. לא הייתי בטוחה וגם היא לא ידעה להסביר את ההבדל. אז אני מבקשת לדעת כי אני מבינה את הכמות הכפולה אך איזה השפעה יכולה להיות בין לקיחה של 25 ו-50 כי אם הרוקחת רצתה לתת לי כנראה זה לא בעייה. אשמח לקבל תשובה מכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטומקס 25 או 50

הוספת תגובה

• טסטומקס 25 או 50 - תגובה

יוסי מצקל
    16/07/2013

אילי שלום רב
    טסטומקס הינה תרופת מרשם הניתנת לפי הוראת רופא. לתרופות יש תופעה חיובית אשר אותה רוצים להשיג על ידי נטילתה ותופעות לואי שליליות או ורעילות, אשר אינן תמיד מופיעות אבל סבירותן יותר גבוהה עם הגדלת המינון.כאשר רופא רושם תרופה הוא עושה הערכה לפיה ישיג את התוצאה הטובה ביותר ומינימום אפקטים שליליים. החלטת הרופא נגזרת ממספר רב של משתנים בינהם משקל וגיל החולה, מצבו הבריאותי, תרופות אחרות אותן מקבל, המינון האפקטיבי המקובל ועוד משתנים רבים נוספים. את התופעות השליליות האפשריות את יכולה לקרוא בעלון לצרכן המצורף לתרופה. הרופא יכול לשנות את המינון במהלך הטיפול בהתאם לתוצאותיו, לתגובות החולה ולתופעות הלואי.
    בכל מצב שהוא אסור לרוקח להכפיל את המינון של תרופת מרשם, בודאי לא לתרופה הורמונלית. כפי הנראה התכוונה הרוקחת לתת לך את המינון הכפול והוראה להשתמש בחצי שקית כל פעם. (מדובר בשקיות המכילות ג'ל טסטוסטרון 1% )
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו