יעוץ לגבי שימוש בכדורי ברזל פולקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי שימוש בכדורי ברזל פולקס
    קרן
    26/07/2013

הנני נמצאת בשבוע 29 להיריון. במשך כל תקופת ההיריון ועד עתה השתמשתי בכדורי פולקס. לפני שבוע עשיתי בדיקות דם והבדיקה הראתה כי רמת ההמוגלובין שלי בדם נמוכה . בהתייעצות עם רופא מעקב ההיריון נאמר לי כי עלי להכפיל את כמות נטילת התרופה לפעמיים ביום.
    לאחר כשבוע מתחילת שינוי המינון התחלתי לחוש בכאבי בטן לסירוגין אשר שוככים רק לאחר התרוקנות בשירותים.
    רופאת המשפחה שלי טוענת כי ייתכן וכאבי הבטן מקורם בסוג כדורי הברזל או שיכול להיות שמדובר בוירוס בקיבה אך למען הסר ספק המליצה לי לעשות תחילה הפסקה בכדורי הברזל למשך כמה זמן ואם זה חוזר שוב אז עלי פשוט להחליפם לסוג אחר.
    אני רוצה לציין שמתחילת השימוש בכדורים לא נאמר לי כיצד עלי ליטול את הכדורים ז"א אחרי אוכל /לפני אוכל ובטח שלא ידעתי שאסור לאכול עם מוצרי חלב (נודע לי רק לאחר שיחה עם רופאת המשפחה). ברצוני לדעת האם חוסר ידע זה הוא שעלול לגרום לתופעת הלוואי הזאת. סה"כ מאז ועד היום מאד הייתי מרוצה מהכדורים במיוחד לאור העובדה שלא גרמו לי לעצירויות. במידה ועלי להחליף את הכדורים אשמח לדעת אלו כדורים בעלי מינון גבוה יותר מומלצים שלא גורמים לתופעות לוואי. תודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ לגבי שימוש בכדורי ברזל פולקס - תגובה

רפאל עזרא
    28/07/2013

שלום קרן,
    ישנו תכשיר ברזל שניספג בצורה יעילה וללא תופעות לוואי, שם המוצר הוא ''אקטיפרין''.
    נסי לאתרו בבתי המרקחת.
    בברכה,
    רפאל עזרא רוקח-קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו