שאלה בקשר ללקיחת ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר ללקיחת ויטמינים
    קרן
    29/07/2013

שלום יש לי ברזל נמוך (31) מהסקאלה של קופ"ח כללית, יש לי B12 על הגבול התחתון ואותו הדבר חומצה פולית על הגבול התחתון...

1) האם ערך של 31 זה אנמיה? האם עייפות וחוסר ריכוז נובע מהערכים הנמוכים הללו?

2) קניתי את התוספים הנ"ל של אלטמן..B12 1000 מ"ג של אלטמן פמינה פלוס שמכיל גם חומצה פולית וכדורי ברזל של אלטמן גם ורשום מכל אחד לקחת אחד ביום....

3) כמה זמן צריך לקחת את הויטמינים עד שהערכים יחזרו לנורמה?

תודה : )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בקשר ללקיחת ויטמינים - תגובה

יוסי מצקל
    30/07/2013

תקין לנשים זה 40-150 מק"ג/ד"ל או 7.2-26.8 מיקרו-מול/ל באיזה יחידות התוצאה בבדיקות שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

קרן
    30/07/2013

רשום

IRON 31 µg/dl
    B12 181 pmol/L
    PHOLIC ACID 8.6 nmol/L

אלו בדיקות מתחילת שנת 2012..בטח זה יותר גרוע היום...אבל האם זו אנמיה? וגם עד כמה ועד מתי צריך לקחת את הויטמינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה - תגובה

יוסי מצקל
    01/08/2013

קרן
    יש לך חוסר בברזל
    וכמו שציינת חומצה פולית נמוכה ובי 12
    אני מציע שתעשי בדיקות פעם נוספת כי חלפה חצי שנה ותחזרי לרופא אשר שלח אותך לבדיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו