litorva 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• litorva 20
    לינדה
    01/08/2013

ערב טוב ..

השאלה שלי היא כזו אני צריכה לקחת ליטרובה 20 מ"ג להורדת כולסטרול ..הפחד שלי איך זה פועל לגבי שרירי הגוף ..

לקחתי לפני חודש 10 ימים את סטטור 20 מ"ג קבלתי פריחה עם שלפוחיות ולחץ בחזה שלא יכולתי לנשום .
    אני עושה ספורט הליכה של שעה והיה לי מאוד קשה ...כמובן שהתיעצתי עם הרופא המשפחה והוא פסק לי את התרופה ונתן לי משהו אחר ....

מחכה לישמוע אם כדאי לי לקחת את הליטורבה.

תודה מראש
    לינדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    litorva 20

הוספת תגובה

• litorva 20 - תגובה

יוסי מצקל
    02/08/2013

גם לליטורבה יש תופעות לואי. עד שתנסי לא תדעי. לכל תרופה ישנה ההשפעה הטובה שאותה רוצים להשיג, ועלולות להיות השפעות לא טובות מהן רוצים להמנע. תופפעות הלואי לא זהות אצל כולם ואי אפשר לדעת למי יהיו ולמי לא. אם הכולסטרול שלך גבוה עלייך לעשות כל מאמץ להפחיתו. רצוי להתחיל עם דיאטה מתאימה, ורק אם לא עוזרת לעבור לתרופות. אני מניח שעברת כבר את השלב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על היענות המהירה ..עוד שאלה.!!

לינדה
    02/08/2013

על איזו דיאטה מדובר ...

אשמח לקבל כיוון.

שבת שלום
    לינדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על היענות המהירה ..עוד שאלה.!! - תגובה

יוסי מצקל
    06/08/2013

לינדה יקרה
    כולסטרול מקורו במזונות או מקורו אנדוגני, כלומר הגוף מיצר אותו בתהליכים כימיים המתרחשים בגופנו. אנשים אשר עודף הכולסטרול שלהם נובע מתזונה עשירה בכולסטרול או במזונות שפרוקם יוצר קולסטרול רב, יכולים על ידי שינוי תפריט להוריד את רמת הכולסטרול באופן משמעותי. אנשים אשר אצלם עיקר הכולסטרול הוא ממקור אנדוגני לא יוכלו להוריד את רמתו באופן משמעותי על ידי שינוי תפריט.
    לכן טרם נטילת תרופות להורדת כולסטרול רצוי לשנות את התפריט , במידה ונפתרה הבעיה מה טוב, במידה ולא, יש לשקול נטילת תרופות להורדתו. ישנם גם מספר מוצרים טבעיים העוזרים להורדת כולסטרול וטריגליצרידים. איזו דיאטה בדיוק - אמליץ לפנות לדיאטיקנית או דיאטיקן שיתחקרו אותך וימליצו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו