מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתן ופטריה בנרתיקניקול28/09/2013
שלום,
יש לי את הקרמים טרידרם, אגיסטן ופוליקוטן. באיזה מהן להשתמש כדי לטפל בפטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן ופטריה בנרתיק - תגובה
יוסי מצקל29/09/2013האם את בטוחה שמדובר בפטריה ולא זיהום חיידקי (בקטריאל ואגינוזיס) ?
טיפול בפטריה כאשר ישנו זיהום חיידקי איננו מועיל ואף מזיק. גרד הפרשות וצריבה יכולות להיגרם משניהם. אגיסטן הינו מוצר לטיפול בפטריה ואיננו דורש מרשם. מוצר שיעזור בשני המקרים, גם פטריה וגם זיהום חיידקי ואיננו דורש מרשם הינו אקטיג׳ל.
טרידרם ופוליקוטן ניתנים על ידי הוראת רופא בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם Lactal הוא כמו אקטיג'ל?
ניקול29/09/2013זה מה שנתן לי הרוקח בבית מרקחת. זה בסדר? אפשר להשתמש בזה לשני המקרים?
הלחצת אותי כשאמרת שטיפול לא נכון יכול להחמיר...
מופיע אבל שאסור להשתמש בו אם רוצים להיכנס להריון... אני כרגע כמה ימים לפני מחזור, ואני לא בהריון (אבל אנחנו מנסים) אני יכול להשתמש במוצר?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם Lactal הוא כמו אקטיג'ל? - תגובה
יוסי מצקל29/09/2013לקטל שונה מאקטיג'ל
לקטל מכיל חומצה לקטית וגליקוגן אשר הינם חומרים הדרושים להשבת התנאים התקינים בנרתיק ההתויה שלו היא בקטריאל וגינוזיס בלבד.
אקטיג'ל מכיל מולקולה טבעית אשר לא מאפשרת לפטריות ולחיידקים גורמי מחלה להתפתח אולם איננה מפוגעת בחיידקים הטובים (הפרוביוטיים) ההתויה שלו היא פטריות ובקטריאל וגינוזיס ולכן גם רשמתי את שמו בתשובתי למקרה שאינך יודעת להגדיר את הבעיה ומבקשת מוצר ללא מרשם.
לגבי הריון. אף יצרן לא רוצה לקחת אחריות על הנושא של שימוש בתכשירים בעת נסיון לכניסה להריון כי אלו משנים את התנאים ועלולים להפריע. אולם המצב כעת גרוע יותר ויש לטפל בו, בקטריאל וגינוזיס הוא אחד הגורמים העקריים ללידה מוקדמת, כך שנרתיק בריא חשוב לאישה ולעובר.. לא תהיה השפעה עתידית על כניסה להריון אם תשתמשי באחד משני המוצרים הללו.אם את בלחץ החודש להכנס להריון פני לרופא והוא יאשר לך במה להשתמש.
אף אחד מהמוצרים איננו מתאים לדלקת בדרכי השתן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עם המענה
ניקול30/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי וצריצה בקצה בשופכה
אור26/06/2015שלום אני סובלת כבר כמה חודשים מצריבה וכאבים שבאים והולכים בשופן,עשיתי בדיקת שתן והיא יצא שלילית עם 25 לויקוציטים ,עשיתי גם לפני כמה חודשים ציטוסקופיה שיצא תקינה,ויש לי גם לפעמים קצת שטן בתחתונים.מה ניתן לעשות,האם יש משכה שתוכל לעזור,אני חייבת לציין שזה עבר לי לכמה שבועות וחזר לי שוב.ואני בת 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי וצריצה בקצה בשופכה - תגובה
יוסי מצקל28/06/2015אור שלום
זה נשמע כמו זיהום, הרופא חייב להמשיך לחפש עד שימצא.
אינני יכול להמליץ על טיפול אם אין יודעים מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?