דלקת בדרכי השתן ופטריה בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בדרכי השתן ופטריה בנרתיק
    ניקול
    28/09/2013

שלום,
    יש לי את הקרמים טרידרם, אגיסטן ופוליקוטן. באיזה מהן להשתמש כדי לטפל בפטריה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בדרכי השתן ופטריה בנרתיק - תגובה

יוסי מצקל
    29/09/2013

האם את בטוחה שמדובר בפטריה ולא זיהום חיידקי (בקטריאל ואגינוזיס) ?
    טיפול בפטריה כאשר ישנו זיהום חיידקי איננו מועיל ואף מזיק. גרד הפרשות וצריבה יכולות להיגרם משניהם. אגיסטן הינו מוצר לטיפול בפטריה ואיננו דורש מרשם. מוצר שיעזור בשני המקרים, גם פטריה וגם זיהום חיידקי ואיננו דורש מרשם הינו אקטיג׳ל.
    טרידרם ופוליקוטן ניתנים על ידי הוראת רופא בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם Lactal הוא כמו אקטיג'ל?

ניקול
    29/09/2013

זה מה שנתן לי הרוקח בבית מרקחת. זה בסדר? אפשר להשתמש בזה לשני המקרים?
    הלחצת אותי כשאמרת שטיפול לא נכון יכול להחמיר...
    מופיע אבל שאסור להשתמש בו אם רוצים להיכנס להריון... אני כרגע כמה ימים לפני מחזור, ואני לא בהריון (אבל אנחנו מנסים) אני יכול להשתמש במוצר?

תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם Lactal הוא כמו אקטיג'ל? - תגובה

יוסי מצקל
    29/09/2013

לקטל שונה מאקטיג'ל
    לקטל מכיל חומצה לקטית וגליקוגן אשר הינם חומרים הדרושים להשבת התנאים התקינים בנרתיק ההתויה שלו היא בקטריאל וגינוזיס בלבד.
    אקטיג'ל מכיל מולקולה טבעית אשר לא מאפשרת לפטריות ולחיידקים גורמי מחלה להתפתח אולם איננה מפוגעת בחיידקים הטובים (הפרוביוטיים) ההתויה שלו היא פטריות ובקטריאל וגינוזיס ולכן גם רשמתי את שמו בתשובתי למקרה שאינך יודעת להגדיר את הבעיה ומבקשת מוצר ללא מרשם.
    לגבי הריון. אף יצרן לא רוצה לקחת אחריות על הנושא של שימוש בתכשירים בעת נסיון לכניסה להריון כי אלו משנים את התנאים ועלולים להפריע. אולם המצב כעת גרוע יותר ויש לטפל בו, בקטריאל וגינוזיס הוא אחד הגורמים העקריים ללידה מוקדמת, כך שנרתיק בריא חשוב לאישה ולעובר.. לא תהיה השפעה עתידית על כניסה להריון אם תשתמשי באחד משני המוצרים הללו.אם את בלחץ החודש להכנס להריון פני לרופא והוא יאשר לך במה להשתמש.
    אף אחד מהמוצרים איננו מתאים לדלקת בדרכי השתן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עם המענה

ניקול
    30/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי וצריצה בקצה בשופכה

אור
    26/06/2015

שלום אני סובלת כבר כמה חודשים מצריבה וכאבים שבאים והולכים בשופן,עשיתי בדיקת שתן והיא יצא שלילית עם 25 לויקוציטים ,עשיתי גם לפני כמה חודשים ציטוסקופיה שיצא תקינה,ויש לי גם לפעמים קצת שטן בתחתונים.מה ניתן לעשות,האם יש משכה שתוכל לעזור,אני חייבת לציין שזה עבר לי לכמה שבועות וחזר לי שוב.ואני בת 26

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי וצריצה בקצה בשופכה - תגובה

יוסי מצקל
    28/06/2015

אור שלום
    זה נשמע כמו זיהום, הרופא חייב להמשיך לחפש עד שימצא.
    אינני יכול להמליץ על טיפול אם אין יודעים מה הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו