תגובות בין-תרופתיות עם שימוש בקומדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות בין-תרופתיות עם שימוש בקומדי
    דליה דגני
    01/10/2013

שלום רב. לפני כ- 5 ימים עברתי התקף של פרפורי פרוזדורים. אושפזתי ושוחררתי לאחר 3 ימים עם טיפול בקומדיןת כרגע 2.5 מ"ג. אני מושתלת כליה וחולה בפיאוכרומוציטומה. סובלת מי.ל.ד. וסכרת. שאלתי היא איך מסתדר הקומודין עם התרופות הרבות שאני לוקחת: פרוגרף, מייפורטיק, פרדניזון, נובונרם, ג'נוביה,, קרדילוק, קדקס, יובמין, מקרודנטין, מיקרופירין 75, רוזובסטטין, אזטרול, משאףאטרובנט ומשאף סרטייד - ואילו תרופות (כמו למשל משככי כאבים) אסור עלי ליטול יחד עם הקומדין? אודה לכם מאוד על תשובתכם כי אני מרגישה חסרת אונים בנושא.[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובות בין-תרופתיות עם שימוש בקומדי - תגובה

יוסי מצקל
    02/10/2013

דליה יקרה
    לקומדין ישנן ניגודים ואזהרות כמעט עם כל תרופה שלוקחים וגם עם תוספי מזון רבים.
    כל שילוב של תרופות אשר יש ניניהן ניגודים נלקח בחשבון על ידי הרופאים המטפלים ומאושר על ידיהם.
    לתרופות יש תופעות לואי לעיתים קשות אך שאלת המפתח היא לא הניגודים ותופעות הלואי בלבד אלא חיוניות התרופה, מצבו של החולה בלעדיה ועד כמה ניתן למצוא שילובים אשר ישפרו את מצב החולה עם מינימום של תופעות שליליות.
    המצב הרפואי שלך לא קל, ומה שחשוב ביותר הוא שעלייך לסמוך על הרופא המטפל. חייך תלויים ברופאים שמטפלים בך ואם יש לך ספקות התייעצי עם רופאים מומחים נוספים.
    אני בטוח שהרופאים יענו לך בפרוט ובסבלנות.
    גם לגבי משככי כאבים פשוטים עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.
    בתקופה עדינה זו עשי כל צעד בהתיעצות עם הרופא המטפל כולל אם את מחליטה על ויטמינים ותוספי תזונה.
    בברכה
    יוסי מצקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו