מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לתרופה אנגריקס-ביקורל16/10/2013
לפני כחודש התחסנתי לטיול במרפאת המטיילים במאיר.
כחלק מהחיסונים המליצו לי על צהבת ועשו לי חיסון ראשון של צהבת ואמרו לי לעשות בעוד חודש עוד חיסון של צהבת.
כשהגעתי למרפאה שלי במכבי אמרו שהאנגריקס בי הזה היא תרופה מאוד מאוד מיוחדת שלא נותנים אותה לכל האנשים ושהיא עולה 1000(!!) שח במכבי.
רציתי לדעת איך אצלכם היא עלתה לי רק 77 ש"ח ובמכבי שזה המרפאה שלי היא עולה 1000? האם ייתכן שהחותמת שהחתימו לי על הפנקס חיסונים היא לא הנכונה ואכן עשו לי חיסון של צהבת רגילה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לתרופה אנגריקס-בי - תגובה
יוסי מצקל16/10/2013קורל שלום רב
מחיר המחירון המקסימלי המותר על פי החוק ( המוצר בפיקוח) הוא 114.30 ש"ח
במרפאות המטייל המחיר נמוך יותר כי הן רוכשות כמויות גדולות.
המחיר לא כולל את פעולת ההזרקה וגם זו נמצאת בפיקוח ומופיעה במחירון שלהם.
ישנו חיסון גם לצהבת זיהומית מסוג איי. לא נראה לי שחיסנו אותך לזן אחד ורשמו את השני.
נראה לי היתה אי הבנה, מכיוון שכחברת מכבי יתכן שאת זכאית גם להחזר על החיסונים שעשית במרפאת המטייל (תלוי בסוג הביטוח שלך) וגם למחיר מסובסד.
אגב, בביח שיבא גובים 50 ש"ח על חיסון זה.
בברכה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון צהבת מס 2
קורל16/10/2013החיסון שקיבלתי במרפאת מטיילים מסוג אנגריקס B . השאלה שנישאלתי במכבי היא מדוע את זו ולא את הצהבת הרגילה.? והאם ניתן לקבל כחיסון שני את הצהבת הרגילה שהיא יותר זולה ואין צורך באישור מיוחד עבורה. {ניתנת בד"כ לחולים חסרי נוגדנים}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון צהבת מס 2 - תגובה
יוסי מצקל17/10/2013קורל יקרה
אם שאלתך לגבי מחירים קיבלת תשובה
אם קיבלת חיסון ראשון מסוג אחד את הבוסטר חייבים לקבל מאותו סוג.
במרפאות המטיילים בהם חוסנת יושב רופא והוא אחראי לכך שתחוסני בחיסון המתאים לך ולמקום אליו את נוסעת. אינני מבין את נושא המחירים שקיבלת במכבי הלא סבירים אינני מסוגל להבין למה התכוונו שאמרו 1000 ש"ח . אינני מבין את אי ההתאמה בין שתי מרפאות המטיילים בדרישות לחיסונים. מדוע אינך ניגשת למרפאה בה חוסנת ומבררת את הכל מול הרופא המאייש את המרפאה, הוא יסביר לך מה נדרש לאזוא אליו את נוסעת ומה קיבלת. אם את חוששת שנעשתה טעות ברישום בררי זאת במרפאה בה חוסנת. בכל מרפאת מטיילים ישנה רשימת חיסונים אותה צריך לקבל בהתאם לאזור אליו נוסעים.
המחירים הינם סבירים ומקובלים בכל קופה בהתאם לביטוח האישי שלך.
נסיעה טובה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?