כדור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור
    רותי
    17/10/2013

אני סובלת מאוד מתופעות רגלים נימתחות לאחר לקיחת כדור כולסטרול כבר 20 אני לוקחת ומעולם לא היו לי תופעות רק לפני שנה החלו תופעות תמיד לקחתי ליפיטור והיה מצוין ןאז התחילו התופעות בשעות הערב המאוחרות כשאני לוקחת את הכדור בערך בשעה 8 ולאחר שעה התופעות מתחילות הוחלפו לי הכדורים לסטטור וגם פה אותה בעיב שאלתי האם אפשר לקחת את הכדור בצהרים ולא בערב ועוד שאלה מדוע התופעות נימשכות בדיוק באותה שעה בערב למרות שהפסקתי לפני כחודש לקחת את הסטטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור

הוספת תגובה

• כדור - תגובה

אילן ללבניקוב
    21/10/2013

ליאת שלום,

לתרופות ייתכנו תופעות לוואי כפי שציינת ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובדיקת האפשרות לתרופה חלופית עם פחות תופעות לוואי,
    בכל מקרה, בכדי למנוע תופעות לוואי כגון חולשה ועייפות שרירים מומלץ לקחת כדור של האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג פעם ביום לאחר הארוחה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור

רותי
    21/10/2013

כבר ניסיתי אפילו 2 לא עזר כלום אבל ניסיתי לקחת את זה יחד עם לקיחת כדור הכולסטרול האם לא אמורים לקחת את הכדור שהיצעת יחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו