מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם סינטרואיד גורם להשמנה...?לי23/10/2013
שלום,
מזה כמה שנים שאני עם תת פעילות בבלוטה, התחיל מהריון, וכיום אני לוקחת סינטרואיד 100 6 פעמים בשבוע.
בדיקות דם שעשו לי ל TSH ול T4 חזרו תקינות אבל אני מרגישה שמשהו ממש לא בסדר אצלי - אני כל החיים באותו משקל פחות או יותר, פעילה ספורטיבית ושומרת על תזונה מאוזנת, אולם למרות זאת בחודשים האחרונים העליתי כ 7-8 ק"ג שאני בשום אופן לא מצליחה לרדת. למרות הקפדה על אכילה ופעילות גופנית. העודף משקל מרגיש כמו תנפחות של לפני מחזור (וקצת כמו מה שהיה לי בהריון).
האם זה יכול להיות כתוצאה מהתרופה, או שאולי משהו אחר שקשור לתפקוד הבלוטה (מכל יתר הבחינות אני בריאה לגמרי כמובן).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סינטרואיד גורם להשמנה...? - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2013שלום רב,
לעלייה במשקל יכולים להיות מספר גורמים ובהם גם שימוש בתרופות(הסינטרואיד עשויה לגרום לתופעות לוואי), חולשה של מערכת העיכול(ספיגה, ניקוי השומנים והרעלים מהגוף וכדומה), קנדידה ועוד גורמים נוספים.
חולשה של בלוטת התריס אכן עשויה לגרום לחילוף חומרים איטי יותר מהרגיל ולהצטברות שומנים ופסולת במערכת העיכול ולכן הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם טיפול טבעי הכולל תזונה נכונה,פעילות גופנית וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות בצורה טבעית,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לי27/10/2013אם לא הייתי מתכננת הריון בקרוב הייתי מנסה לוותר על התרופה לחלוטין.
האם צמחי מרפא מותרים גם בהריון..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?