אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס
    מאיה
    03/11/2013

צהריים טובים,
    נורא אשמח למענה עבור שאלה שמסקרנת אותי

לפני כחודשיים אובחנה אצלי אסטמה של העור (בצוואר),
    קבלתי טיפול בבטאקורטן והנגע התקלף ונעלם בצורה מעולה.

לפני חודש זה שוב חזר וקבלתי בטנובט , דרמובט, טבעדרם - אף אחת מהמשחות לא עזרה והאיזור היה כל כך מעובה, קשהוצפוד. שוב קבלתי בטאקורטן ותוך יום היה שיפור ענק!

רציתי לדעת מה יש בבטאקורטן לעומת שאר המשחות שציינתי, מדוע רק היא מצליחה להשפיע עליי? כי אני מרגישה שהטיפול הממושך במשחות הקודמות היה פשוט שגוי

תודה רבה והמשך יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס - תגובה

יוסי מצקל
    03/11/2013

מאיה יקרה
    הטיפול לא היה שגוי. אטופיק דרמטיטיס הינו מצב מאוד נפוץ ומוכר. לו הייתה משחה אחת שעוזרת לכולם במידה שווה היו כל הרופאים ממליצים עליה. המצב הוא שכל אחד מגיב אחרת ולכן הרופא צריך לעבור ממוצר למוצר עד אשר מתאים למטופל את המוצר היעיל ב יותר עם מינימום נזקים. אם מצאת את המשחה שעוזרת לך השתמשי בה כדי להביא את העור למצב שפיר ואחר כך אני ממליץ לך לשמן את העור עם משחת סיקלפט של חברת אוון ( חברה קוסמטית מעולה).
    כל המשחות שקיבלת מכילות סטרואידים ורצוי להגביל את השימוש בהם למידת הצורך.
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

מאיה
    03/11/2013

ממש תודה על תשובתך ועצתך, עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו