הבדל בין רזין לרדוקטיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין רזין לרדוקטיל
    אלינור נ.
    31/03/2008

שלום.
    אני בת 24 ושוקלת 64 קילו. גובהי 164.
    אני נוטלת רדוקטיל מזה כמה חודשים ולפני התחלת הטיפול משקלי עמד על 87 קילו.
    אבל לאחרונה אני רואה ש"נתקעתי" על אותו משקל זה שבועיים.
    קראתי כל מיני כתבות ושמעתי תגובות שרזין יותר חזק ויותר יעיל שבנטילתו ניתן לראות תוצאות בזמן יותר קצר.
    כתוצאה מהדיאטה נוצרה לי בעיה של חשש לחזור לאכול באופן סדיר.
    התזונה היחידה שאותה אני מרשה לעצמי עומדת על מעדנים למינהים בעלי 0 אחוזי שומן.
    ומידי פעם שהרעב גובר אני אוכלת ירקות כגון מלפפונים חסה או כרוב לבן. יש לציין שאני צורכת אותם שלמים. משמע ללא תיבול כלשהו כגון מלח או רטבים למיניהם לעשיית סלטים.
    מזה חודש שהורדתי גם את הסוכר מהתפריט. פחממות כגון לחמים או קטניות כלל לא קיימים.
    אני חייבת לציין שלפעילות ספורט כלשהי אין לי זמן. ונכון שזה עניין של סדר עדיפויות אבל המשרה שלי תובענית ואני בנוסף לכך בעלת משפחה. כך שלא נותר לי פנאי לפעילות כלשהי.
    אני שוקלת לעבור לרזין השאלה האם כדאי והאם באמת איתו אראה תוצאות להן אני מצפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין רזין לרדוקטיל

הוספת תגובה

• דיאטה

ניצן פרימור
    31/03/2008

לאלמונית שלום

רזין הוא אמפטמין (חומר ממריץ) בעוד הרדוקטיל פועל על התיאבון.
    שתי התרופות מחייבות מרשם רופא ולשתיהן תופעות לוואי הקשורות בלחץ הדם.
    נטילת התכשירים ללא תכנית מסודרת לא תביא תוצאות.

דיאטה מוצלחת קשורה בתזונה ופעילות גופנית,
    לפיכך, אני ממליץ לך לפנות לדיאטיקנית שתבנה לך תפריט אישי המותאם להרגלי האכילה שלך
    בשילוב פעילות גופנית - בעיקר הליכה מהירה.
    ניתן לזרז את "שריפת" הקלוריות באמצעים פשוטים כמו שתיית קפה או צריכת חומצה אמינית
    L CARNITIN לפני פעילות גופנית .
    התרופות שהזכרת יכולות להיות תוספת למערך הדיאטה שלך כדי לסייע בדיכוי התיאבון ולשפר תוצאות. נטילתן סתם על דעת עצמך ללא דיאטה מסודרת ופיקוח רפואי , ספק אם תביא לך תוצאה משמעותית.

בהצלחה

ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו