מדללי דם וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדללי דם וויטמינים
    אביביה
    16/11/2013

שלום. אימי בת 75 עקב סטרוק איסכמי מטופלת בקלקסן 40 מג פעם ביום וכדור פלויקס 75 מג פעם ביום. האם מותר לה לקחת כדורי אומגה 3? וכדורי Q10?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדללי דם וויטמינים

הוספת תגובה

• מדללי דם וויטמינים - תגובה

יוסי מצקל
    18/11/2013

אומגה 3 אסור לקחת עם מדדלי דם.
    Q10 לא צריך להוות בעיה אולם אין לקחת שום תוסף ללא התיעצות עם הרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת פלויקס 75 מ"ג עם חוסר בפקטור

אריאל
    23/11/2013

שלום
    אני אחרי TIA שני במהלך 5 שנים האחרונות עד היום טופלתי באספרין ולאחר ה-TIA השני (שהיה החודש ) קיבלתי טיפול לדילול הדם פלויקס 75 מ"ג במקום האספרין.
    יש לי חוסר בפקטור 11 בדם . (53.3 PTT )
    שאלתי האם הדבר לא עלול לגרום לסיבוכים עם דימומי יתר?
    מה האלטרנטיבה?
    תודה
    אריאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת פלויקס 75 מ"ג עם חוסר בפקטור - תגובה

יוסי מצקל
    24/11/2013

אריאל שלום
    סבלת משני ארואים מוחיים חולפים קלים ואתה מטופל בתרופות לדילול דם, חוסר בפקטור 11 בניגוד לפקטורים של קרישה אחרים כמו 8 ו-9 איננו תמיד גורם לדימומים ויתכן שכלל לא יגרום.
    אתה צריך להיות במעקב רפואי, אף אחד לא יכול לצפות אם בכלל יהיו דימומים ואם כן באיזה מצבים. אני מניח שהרופא המטפל יודע בדיוק מדוע הוא נותן את מה שהוא נותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו