קלקסן ומריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן ומריחואנה
    הולנד קולינג
    13/12/2013

שלום. נותחתי לפני שבוע ואני מזריקה קלקסן בכל יום. הניתוח נגרם עקב תאונה ונגרם נזק עצבי. המליצו לי על מריחואנה נגד כאב ובנוסף לשיפור איחוי העצבים . אני גרה במדינה בה המריחואנה חופשית לכל, ואין שום בעיה לקנות, השאלה היא אם השילוב עם קלקסן עלול לגרום בעיות, או האם עישון המריחואנה עלול לגרום בעיות ואילו לקיחתה בצורה שונה (וייפורייזור למשל או אפייה ) הוא בטוח יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן ומריחואנה

הוספת תגובה

• אין קול ואין עונה?

הולנד קולינג
    18/12/2013

האם בכל המחקרים הרבים שנעשו על מריחואנה רפואית הייתה אי פעם בעיה של סתירת התרופות בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן ומריחואנה - תגובה

יוסי מצקל
    22/12/2013

שלום רב
    אם הרופא המליץ לך על מריחואנה נגד כאב ולשיפור איחוי עצבים עליך לפעול לפי הוראת הרופא ובאישורו.
    לקלקסן תגובות עם תרופות רבות אחרות. מריחואנה הינה תרופת מרשם ואין לקחתה ללא אישור רופא אפילו אם ניתן לרכוש אותה חופשי. אין באפשרותנו להמליץ על נטילת מוצר מרשם דרך האתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הולנד קולינג
    22/12/2013

הגישה החופשית כאן כלפי מריחואנה היא בעוכריהם ולכן שאלתי דווקא בפורום ישראלי, חבל שלא קיבלתי תשובה בעצם. בכל מקרה החלטתי לחכות עד סיום הטיפול בקלקסן (עוד פחות משבוע) , לא רוצה לקחת סיכון עם חומרים שאין לי מושג איך ישפיעו עליי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו