מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור IXELאסתי15/01/2014
לטיפול בפימבראילגיה קיבלתי כדור IXEL, כמו כן אני סובלת מלחץ דם גבוה מטופלת באוקסאר, מסכרת מטופלת בגלוקופאז,מכולסטרול מטופלת בסימוסטאטין במינון נמוך מאחר ויש לי כאבי שרירים ומאוסטופורזיס מטופלת באקוטונל, אני סובלת מנדודי שינה קשים ומצניחת שלפוחית השתן.
אני פוחדת לקחת את הIXEL שלא יזיק לי יפגע באיזון הלחץ דם או יעשה לי בעיות שינה קשות יותר או כל תופעה אחרת מה דעתכם.
כמו כן היו לי לפני כתשע שנים שני התקפי אפילפסיה ו מאז לא טופלת בטגרטול והפסקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור IXEL - תגובה
ישראל חלד15/01/2014שלום אסתי,
לכדורי ה-IXEL אין שום התנגשות עם אף אחת מהתרופות האחרות שציינת שאת נוטלת כרגע.
לגבי תופעות לוואי,
ה-IXEL עלול להביא לעליה מסויימת בלחץ הדם (כמובן רק בחלק מהמטופלים)
ובנוסף, בחודש הראשון לטיפול קיימת ל-IXEL תופעת לוואי של הפרעות בשינה. תופעה זו יכולה להתבטא בכך שיהיה לך קשה להירדם או ההיפך מכך, שתהיי קצת ישנונית מהרגיל.
לגבי התנגשות אפשרית של ה-IXEL עם המחלות שמהן את סובלת, היות וציינת שבעבר היו לך שני התקפים אפילפטים, אציין של-IXEL ישנה תופעת לוואי נדירה של עליה קלה של החשש להתכווצויות.
בסופו של דבר, כאשר נוטלים כדור חדש צריך לראות את התועלת הרצויה מול התופעות שעלולות להיגרם וכמובן שהכל צריך להיעשות בצורה מושכלת ותוך כדי מעקב.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אסתי15/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?