טיפות להרחבת אישונים לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות להרחבת אישונים לפני ניתוח
    יעל
    19/01/2014

שלום. אני עומדת בפני ניתוח קטרקט. ההנחיה שניתנה לאחות היא להזליף 3 טיפות של מידרמיד,אפרין,ציקלופנטלאט וטיפת וולטרן. האם יכולות להיות תופעות לוואי? אני מקבלת תרופות נגד לחץ דם גבוה נגד כולסטרול ונגד אפילפסיה ויש לי נטייה לדימומים. גילי 62 שנים.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפות להרחבת אישונים לפני ניתוח - תגובה

ישראל חלד
    20/01/2014

שלום יעל,

קצת קשה לענות על השאלה כי לא ציינת את שמן של התרופות הקבועות שלך.
    באופן עקרוני ובלתי מחייב, אפשר לאמר שהיות ומדובר על מתן חד פעמי, בכמות קטנה מאוד של תרופה וגם באופן מקומי לעין הרי שגם אם יש אינטראקציה תיאורטית אז סביר להניח שכנראה מבחינה קלינית תהיה לה משמעות נמוכה יחסית.
    בכל מקרה, רצוי לציין בפני הרופא את התרופות הקבועות שאת נוטלת לפני תחילת הפרוצידורה של הניתוח.

שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קטרקט

יעל
    26/01/2014

תודה על התגובה! התקופות אותן אני מקבלת הן למיקטל- 300 מ"ג ביום, קלוריל חצי כדור וסימבסטטין 100 מ"ג ביום. האם תשובתך שונה? תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו