תגובות בין תרופתיות Rokacet plus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות בין תרופתיות Rokacet plus
    Rain
    30/01/2014

בוקר טוב.
    אתחיל בלומר שידוע לי שהפורום אינו תחליף ליעוץ רפואי :)
    רציתי לקבל בינתיים חוות דעת נוספת מאחר ואני קצת מודאגת מהנושא.
    אני מטופלת בTegretol CR (300 mg) ו- FAVOXIL (300 mg וכיוון שיש לי כאבי גב כתוצאה מעקמת, הוצע לי לקחת Rokacet plus.
    הבנתי שיתכנו תגובות בין תרופתיות בשילוב של רוקסט עם התרופות הרגילות שלי ורציתי לדעת אם זה בעייתי לקחת את השילוב הזה?
    לקחתי רוקסט אחד הבוקר(את האחרות עוד לא לקחתי היום) ואני קצת מודאגת מזה.
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובות בין תרופתיות Rokacet plus - תגובה

יוסי מצקל
    30/01/2014

ישנן תגובות אפשריות בין התרופות השונות תגובות המפחיתות יעילות התרופות וגם השפעות המעצימות פעילות, יש להתיעץ עם רופא טרם שימוש ברוקסט פלוס. חלק מהן קשור לקפאין שברוקסט פלוס ולאספירין שבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות בין תרופתיות Rokacet plus - תגובה

יוסי מצקל
    30/01/2014

ישנן תגובות אפשריות בין התרופות השונות תגובות המפחיתות יעילות התרופות וגם השפעות המעצימות פעילות, יש להתיעץ עם רופא טרם שימוש ברוקסט פלוס. חלק מהן קשור לקפאין שברוקסט פלוס ולאספירין שבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה לך

Rain
    30/01/2014

מקווה שלפחות לגבי הפעם שלקחתי הבוקר זה יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו