מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה ופטרייה בנרתיקבתאל01/02/2014
שלום,אני בת 24 סובלת מפיסורה שמדממת בזמן יציאה, כבר שבועיים. הכירורג הביא לי משחה לשים ועדיין היא לא עוברת.
כבר יומיים מרגישה גרד בתוך הפות והיום גם היו לי קצת הפרשות לבנות.
אני נמצאת במערכת יחסים ,וחשוב לציין שמאז שמקיימת יחסי מין סובלת לעיתים קרובות מפטרייה.
שאולתיי הן אם זו פטרייה שוב? ואם יש קשר בין הפיסורה שמדממת או המשחה שנתן לי לפיסורה שהיא יכולה לגרום לפטרייה?? כי הדימום מגיע גם לפות,בזמן ניגוב או שמרגישה שהמשחה מגיעה גם לפות. ואם מרגישה גירוד בפות והפרשות אם כדי כבר לקנות בבית מרקחת נרות אגיסטן במקום ללכת שוב לרופאת נשים שכבר הייתי אצלה לפני חודשיים בגלל פטרייה.
אשמח לעזרה במהרה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה ופטרייה בנרתיק - תגובה
יוסי מצקל01/02/2014בתאל שלום רב
לפיסורה אני ממליץ לך להשתמש גם בקומפרסים של מולטיג'ין אשר עוזרים למניעת זיהום ומרגיעים, זה יעזור להחלמה ולריפוי.
לגבי הגרד, הוא יכול להגרם מפטריה, זיהום חיידקי או מזיהום מעורב של שניהם.
כנראה שאין קשר עם הפיסורה אך בהחלט יש קשר ליחסי המין. נוזל הזרע הינו בעל תכונות בסיסייות והתנאים בנרתיק הם חומציים שינוי של תנאים אלו עלול לגרום פגיעה בחיידקים ה"טובים" וצמיחה של חיידקים גורמי מחלה או פטריות. הפרשה לבנה עבה (דמוית קוטג') מראה על פטריה, הפרשות אחרות או ריח לא נעים מראות על זיהום חיידקי (בקטריאל ואגינוזיס) למצב של אי ודעות אם חיידק או פטריה אני ממליץ להשתמש באקטיג'ל ACTIGEL של מולטיג'ין אשר יעיל בשני המקרים ושאינו דורש מרשם,הוא גם אינו פוגע בחיידקים הטובים. אם בודאות יש פטריה ניתן להשתמש בפלורה פלוס גם הוא אינו פוגע בחיידקים הטובים, אגיסטן או קלוטרי הינן תרופות ללא מרשם רופא אשר יעילות לטיפול נגד פטריה בנרתיק. שימוש בפלורה פלוס אחרי מגע מיני יעזור גם להחזיר את רמת החומציות למיטבה ולהגן על החיידקים ה"טובים" שעוזרים בהגנה על גופנו.
בכל מקרה אם הטיפול איננו עוזר תוך 3-5 ימים יש לראות רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת פטרייה
ליבי06/02/2014בנוסף לאגיסטן אני הייתי ממליצה לך גם טיפול מונע לפטרייה, משום שמניסיון היא חוזרת!
יש כל מיני תוספים שיכולים לעזור ולמנוע את הפטרייה אני באופן אישי משתמשת בבטא 3,1 גלוקן של סולגאר שהוא גם מטפל בפטרייה עצמה (במידה ויש) וגם מונע, יש עוד כל מיני, הבחירה בידייך. אבל בהחלט ממליצה על טיפול מונע, אגב גם הורדת סוכר לבן וקמח לבן יכולה מאוד לעזור במניעה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?