אני רוצה לקחת מינוצוקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לקחת מינוצוקלין
    אדם
    16/02/2014

אני עכשיו נוטל את התרופה מווקס טבליות ואני מרגיש שיפור משמעותי עכשיו אני לא יודע מתי אני צריך להפסיק עם התרופה, חוץ מזה אני נטלתי תרופה אחרת לפני שלקחתי את המווקס שקוראים לה מינוצוקלין לפצעי הבגרות, והרופאה אמרה לי שבנתיים אני צריך להפסיק אם התרופה, עכשיו אחרי שאני יסיים עם המווקס אולי אני צריך זמן הפסקה כדי להמשיך ליטול את המינוצוקלין כי כתוב במינוצוקלין שאם אני נוטל תרופה עם מגנזיום או שסיימתי ליטול תרופה עם מגנזיום, אז אני צריך להגיד לרופא, אז חשבתי שאולי פה תוכלו לעזור לי במקום שאני יטלטל את עצמי לרופא (נ.ב לקחתי גם דקסמול סינוס אם זה משפיע)

תודה רבה על העזרה, אדם פרץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה לקחת מינוצוקלין

הוספת תגובה

• אני רוצה לקחת מינוצוקלין - תגובה

ישראל חלד
    16/02/2014

שלום אדם,

התרופה מווקס מטפלת בליחה אבל לא בסיבה שגורמת לליחה.
    לכן, אם אין לך ליחה אין טעם שתיטול את המווקס.

אם אכן אתה אמור להמשיך עם המינוציקלין לטיפול בפצעי הבגרות הרי שהפסקה של 24 שעות בהחלט תספיק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה סיבת נתינת הכדור?

אדם
    16/02/2014

אני מקווה שזה היה מובן שבמווקס יש מגנזיום, ובעקבות זה אתה כתבת את התשובה, ולרופאה אמרתי שאין לי לחה אז למה היא הביאה לי את התרופה? אמרתי לה שיש לי בגרון משהו מציק כזה, ואני כשאני משתעל זה טיפה מציק, ואמרתי לה שהשיעול בלי לחה, ויש לי חולשה בגוף. כל זה זה סיבה מספיק טובה כדי להביא לי את הכדור הזה?.

ותודה רבה על העזרה! אתם עושים עבודת קודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה סיבת נתינת הכדור? - תגובה

ישראל חלד
    17/02/2014

היי אדם,

לפי מה שאתה מתאר "משהו מציק בגרון.." ו"כשאני משתעל זה טיפה מציק..",
    עושה רושם שיש לך מעט ליחה שהיא מאוד צמיגה.
    לכן, המווקס תפקידו לרכך את הליחה ולהפוך אותה מצמיגה לנוזלית,
    וכך בעזרת מעט שיעול היא כבר תצא בקלות.

תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו