אומרים שתרופות זה לא בריא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומרים שתרופות זה לא בריא
    רועי
    20/02/2014

שלום,
    השתמשתי בעבר בתרופות נגד מחשבות אובססיביות.
    הפסקתי בפיקוח פסיכיאטר כי : הן גרמו לבעיות בתפקוד המיני, ובעיות להירדם. הציעו לי תרופה אחרת אך לא לקחתי כי הרגשתי שנעלמו הבעיות עם המחשבות.

עכשיו זה חוזר ואני מתלבט אם לקחת שוב את התרופות, מה שאני שומע מהורים שלי וחבר שתרופות זה לא טוב זה הורס את הכבד ואני בעצמי הרגשתי את תופעות לוואי של התרופה הקודמת.

אני לא רוצה לגרום לעצמי נזק בריאותי בגלל שימוש בתרופות כתוצאה מזה שפגעו בי.

אבל מצד שני תרופות יש להן מטרה טובה, זה עצוב לי שלשימוש בתרופה יש מחיר.

מה לעשות? לקחת תרופות או לא? פסיכולוגית אומרת שזה יעזור לי אבל אני חושש מהשלכות בריאותיות ארוכות טווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומרים שתרופות זה לא בריא

הוספת תגובה

• אומרים שתרופות זה לא בריא - תגובה

יוסי מצקל
    21/02/2014

תרופות הינן חומרים אשר משפיעים על פעולות של מערכות בגוף.
    מטרתן של התרופות להועיל במצבים בהם קיימת בעיה. לרוב התרופות ישנן תופעות לוואי אשר מופיעות לעיתים תכופות, רחוקות, או בכלל לא.
    כאשר לוקחים תרופה תמיד יש לשקול את הפעילות החיובית למול תופעות לואי שליליות אפשריות.
    במקרה שלך אני מציע לך לפנות לייעוץ עם הרוקח השכונתי שלך אשר יוכל לעזור לך להחליט. הוא יודע איזה תרופות אתה לוקח ויוכל לספר לך על תופעות הלואי הנפוצות ועל הסיכונים. גם הרופא המטפל יוכל לעזור לך להגיע להחלטה.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו