וורמוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וורמוקס
    שחר
    10/03/2014

בתי בת ה4 סובלת מתולעים. זו לא פעם ראשונה וזה חוזר על עצמו כל מספר חודשים. לראשונה כאשר היינו אצל הרופא נתנו לה וורמוקס ואמר לקחת מנה אחת ועוד מנה לאחר 10 ימים. וזה מה שעשינו וגם חזרנו על כך כל פעם שהתופעה חזרה (לפעמים שכחנו לתת המנה השניה)
    כאשר הייתי אצל רופאה מחליפה היא אמרה שהיא לא נוהגת לתת תרופה אם לא עברה לפחות חצי שנה.
    עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, הילדה סובלת, אך מאידך אם התרופה עלולה לפגוע בה??? זה נראה לי חמור לא פחות
    ואם כן נותנים, באיזה מינונים כדאי לתת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וורמוקס

הוספת תגובה

• וורמוקס - תגובה

יוסי מצקל
    12/03/2014

שחר יקרה
    את המינון קובע הרופא לפי גיל, משקל וסוג התולעת ואין אנו נוהגים לשנות את המינון שקבע ולא להתערב בהחלטותיו. ישנם שלושה מינונים שונים בהתאם לזיהומים שונים.
    לגבי המינון העודף בעלון מפורט:
    "במקרים נדירים ובמידה ומשתמשים בכמות גדולה מהמומלץ של ורמוקס או אם ורמוקס נלקח לאורך תקופות זמן ארוכות, עלולות להתפתח בעיות בדם, בכליות ובכבד. כאשר חלק
    מהבעיות הללו עלולות להיות חמורות. נשירת שיער יכול להתרחש ובמקרים מסוימים אף עלול להיות לצמיתות."
    לא מדובר על נטילה של 2 מנות התוך חצי שנה, תמיד יש צורך לשקול בין תופעות לואי לבין נזק מהסיבה שבעטיה נלקח הטיפול.
    אנא נסי לאתר את הסיבה שבגללה הבעיה חוזרת ולטפל בה. אם את חוששת משימוש רב מדי בתרופה פני לעצת רופא נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו