לחץ דם - אלדומין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם - אלדומין
    אור
    03/04/2014

שלום, אני מטופלת ב-TRITACE 2.5 מ"ג פעמיים ביום עקב לחץ דם. בבירור נמצא כי בהריון יש להפסיק תרופה זו . רופא נשים ממליץ על אלדומין במקום. רק שאינו יודע מינון כמה ניתן לתת בהריון. הפנה אותי לנפרולוג אבל התורים רחוקים ואינני יכולה לחכות אם צריכה להפסיק עכשיו ואהיה ללא טיפול נכון ללחץ דם. נתן לי מרשם לאוסמו אדלט 30 מ"ג פעם ביום עד לתשובת הנפרולוג. אשמח לקבל את תשובתך מה לעשות? האם יכולה לקחת אוסמו אדלט בינתיים? לא הייתי רוצה לשנות כל פעם תרופה מעדיפה להפסיק טריטייס ולקחת אלדומין. האם תוכל להגיד לי איזה מינון צריך ולא אצטרך להתעכב עד התור לנפרולוג. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם - אלדומין

הוספת תגובה

• לחץ דם - אלדומין - תגובה

יוסי מצקל
    03/04/2014

אור יקרה
    מינון נקבע על ידי רופא בהתאם למקרה. המינונים המקובלים אינם מהווים בשום מקרה נושא שאת יכולה להתיחס אליו ולקחת תרופת מרשם לפיו.
    כמענה כללי לשאלתך וללא כל קשר למקרה שלך המינון של אלדומין למבוגר מתחיל ב 250 מ"ג 2-3 פעמים ביום ויכול להגיע עד פי 2 או 3 במהלך הטיפול.
    כאמור אין לך בשום פנים ואופן לקחת את הכדורים ללא הוראה מפורשת של הרופא המלווה במרשם.
    הרופא שלך יודע לפחות כמוני את אשר רשמתי לך, והעובדה ששלח אותך לנפרולוג מורה כי ישנם שיקולים נוספים לקביעת המינון שיש להתיחס אליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו