אולקוס, כיבים קטנים על שטח הקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולקוס, כיבים קטנים על שטח הקיבה
    אילן ללבניקוב
    04/04/2014

אני בת 53 ותמיד סבלתי ממעי רגיז.משתדלת לא לקחת תרופות ומטופלת בנטרופתיה והומאופטיה .לפני כשנתיים בבדיקת הגסטקו והקולונוסקופיה נראו הרבה כיבים קטנים על שטח הקיבה .לקחתי אבקת אולמוס צמח חזק לכך ותוך כמה שבועות הכל עבר.לפני כחודש קיבלתי התקף חזק של כאבים במרום הבטן בדומה לכאב שהיה לי אז אך הפעם זה היה כמו מלקחיים שלוחצות על איזור הקיבה למעלה וכל הצלעות והגב בקושי יכולתי להכניס אוויר פנימה .זה עבר אחרי 20 דקות ללא לקיחת דבר.לפני יומיים חזר הסיפור אחרי שאכלתי ארוחת בוקר (לא שומנית או חומצית) שעה אחרי האוכל שוב אותן תופעות אך הפעם הרבה יותר זמן והכאב היה הרבה יותר חריף לקחתי אופטלגין נוזלי ונר וולטרן ואחרי 20 דקות של כאבי תופת התחיל להרגע.הבנתי שזה התקף חריף של אולקוס ומיד הפסקתי לאכול אוכל רגיל .שתיתי זרעי פשתן במים וחליטות תה וקווקר במנות קטנות מאוד כל שעה . לפנות בוקר חטפתי שוב אותה התקפה לקחתי את נוגדי הכאב שוה ועבר אחרי חצי שעה .מאז אני מפחדת לאכול ומבינה שחייבים לאכול .מפחדת לחטוף שוב את ההתקף.מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולקוס - תגובה

יוסי מצקל
    04/04/2014

ללכת לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו